Yavrucuk Mahallesi Kültür Merkezi'ne kavuştu

Gölbaşı Belediyesi tarafından her mahalleye kültür merkezi projesi kapsamında Yavrucuk Mahallesi de kültür merkezine kavuştu. Başkan Yakup Odabaşı, marka kent Gölbaşı için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

Yavrucuk Mahallesi Kültür Merkezi'ne kavuştu
 Gölbaşı Belediyesi tarafından her mahalleye kültür merkezi projesi kapsamında Yavrucuk Mahallesi de kültür merkezine kavuştu. Başkan Yakup Odabaşı, marka kent Gölbaşı için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

 

ANKARA - Gölbaşı Belediyesi’nin “Her Mahalleye Kültür Merkezi Projesi” kapsamında Yavrucuk Mahallesi de kültür merkezine kavuştu. Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, proje kapsamında yedinci kültür merkezini açmanın mutluluğunu yaşadıklarını bildirdi.

Yavrucuk  Kültür Merkezi’nin açılışında konuşan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, “Hizmetle vazifelendirildiğimiz günden bu yana, ilçemizin her köşesine hizmet götürebilmek adına, tüm ekiplerimizle büyük bir gayretin içindeyiz” dedi.

Kültür merkezinin açılışı dolayısıyla Yavrucuklu vatandaşlarla birlikte olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Başkan Yakup Odabaşı, daha sonra şunları söyledi:

“GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ”

 “Ne mutlu bize ki, yıllardır hizmet bekleyen, yıllardır ihmal edilen, hak ettiği hizmetleri bir türlü alamayan köylerimize ve mahallelerimize, içinizden bir kardeşiniz olarak hizmet etme imkanı buluyoruz. Ne mutlu bize ki, Gölbaşı’mızın 47 mahallesinin tümüne öncelikli ihtiyaçlarından başlayarak hizmet ulaştırdık. Her şeyin en iyisini hak eden ilçemizi, marka kent ölçülerine taşıyabilmek için, gece gündüz demeden çalışıyoruz. Gölbaşı’mızın hızla gelişimini sağlıyoruz.

Yavrucuk Mahallemizde de özverili çalışmalara imza attık. Yeni yollar açtık, asfaltlama çalışmaları yaptık. Mezarlığımızın, camimizin ve okulumuzun bakımlarını gerçekleştirdik. Başkente örnek bir kurban alanı oluşturduk. Bugün de söz verdiğimiz bir hizmetimizi daha gerçekleştirmek için bir araya geldik. Yavrucuklu hemşehrilerimizin düğünlerinde, cenazelerinde ve tüm özel günlerinde güvenle kullanacakları, Yavrucuk’a yakışır bu güzel kültür merkezimizi tamamladık. Cenab-ı Allah’ın izni, sizlerin dua ve desteğiyle, bundan sonraki yıllarda da Hem Yavrucuk’u, hem de tüm Gölbaşımızı kalkındırmaya ve geliştirmeye devam edeceğiz.”

Bu arada açılış konuşmalarının ardından Gölbaşı Belediye Başkanı  Yakup Odabaşı ile törene katılanlar hep birlikte kültür merkezinin açılış kurdelesini kestiler. Açılışa, Gölbaşı MHP İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, Belediye Meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Davetlilere daha sonra yeni kültür merkezinde yemek ikram edildi.

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2013, 12:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER