Gözler Saadet’e Çevrildi

Yerel seçimlere iddialı başlayan Saadet Partisi, Genel Başkan Prof. Dr. Mustafa Kamalak’ın da katılacağı bir program ile aday tanıtım toplantısı gerçekleştirecek.

Gözler Saadet’e Çevrildi

Yerel seçimlerin gündemi etkisi altına alması siyasi partilerinde hummalı çalışmalarıyla ve düzenlenen programlarla süre gelmekte. Gölbaşı Saadet Partisi ise bu sürece dahil olarak hızını kemeden ilerliyor. Yerel seçimlere iddialı başlayan Saadet Partisi, Genel Başkan Prof. Dr. Mustafa Kamalak’ın da  katılacağı  bir program ile aday tanıtım toplantısı gerçekleştirecek. Gözlerin Saadet Partisi’ne çevrildiği bu dönemde gerek ev ziyaretleri gerekse basın açıklamalarıyla kamuoyunun nabzını yoklayan Saadet Partisi düzenlenecek aday tanıtım programı ile dikkatleri üzerine çekecek gibi görülüyor.

Aralıksız çalışan Saadet Partisi ‘’Bu defa Gölbaşı Kazanacak’’ sloganı ile akıllarda kalan a.adayları ile de temposunu hızlandırarak yerel seçimlere az bir süre kala çalışmalarına gün geçtikçe daha çok renk vererek ilerlemeye devam ediyor.

 2014 yerel seçimlerine yeni bir aday ile girmek isteyen Saadet Partisi 22-12-2013 Pazar günü  saat 13:00 de  Saadet Partisi genel Başkanı Mustafa Kamalak’ın da  katılacağı aday tanıtım programını Mehmet Akif Kültür Merkezinde yapacak.

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2013, 12:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER