Kırşehirliler'den Şimşek'e ziyaret

Kırşehirliler Gölbaşı Derneği yönetimi CHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ercan Şimşek'i ziyaret ederek başarılar dilediler.

Kırşehirliler'den Şimşek'e ziyaret
 Kırşehirliler Gölbaşı Dernek Başkanı Nevzat Dulkadir ve yönetimi CHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ercan Şimşek'in seçim bürosuna ziyarette bulunarak yerel seçimlerde başarılar dilediler.

Seçim çalışmları kapsamında daha önce Kırşehirliler Derneği'ni ziyaret eden Ercan Şimşek'e iade-i ziyarette bulunan Duldakadir ve yönetimi ziyarette hem Gölbaşı'nın belli başlı sorunları hakkında fikiralışverişinde bulundular hem de uzun uzun sohbet ettiler. 

Kırşehirliler Gölbaşı Dernek Başkanı Nevzat Dulkadir 2014'de yapılacak olan yerel seçimlerin hem ülkemize hem de Gölbaşımıza hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak,  Ercan Şimşek' e çıkmış olduğu bu yolda başarılar diledi.

ŞİMŞEK'E NEŞET ERTAŞ TEŞEKKÜRÜ
Dulkadir halk ozanı bozkırın tezenesi merhum Neşet Ertaş'ın Gölbaşı'nda Kültür Merkezi'ne isminin verilmesi adına Şimşek'in göstermiş olduğu çabalara teşekkür ederek, bu çabalar olumsuz sonuç versede yine de verilen emeğin önemli olduğunu dile getirdi. 
CHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ercan Şimşek ise Dulkadir'e 'belki bugün olmadı ama önümüzdeki yıllarda bu hayal de gerçek olur' diyerek Neşet Ertaş'ın isminin Gölbaşı'nda yaşatılması için her zaman destek olmaya hazır olduklarını söyledi. 

Gölbaşı'nın sorunlarının da konuşulduğu ziyaretten son derece memnun olduğunu belirten Şimşek, STK'larının çok önemli yapı taşları olduğunu ve her zaman desteklenmesi gerektiğini vurgulayarak Kırşehirliler Derneği'ne ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. 




Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2013, 17:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER