Saadet tam gaz

Saadet Partisi aday tanıtım toplantısı Mehmet Akif Ersoy Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Saadet tam gaz
 Gölbaşı yerel seçimler için hareketliliğini koruyor. Bu doğrultuda Saadet Partisi aday tanıtım toplantısı Mehmet Akif Ersoy Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Yoğun katılım ile gerçekleştirilen toplantı yemek ikramı ile süregelirken Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın konuşmalarının gerçekleştiği bir sinevizyon gösterisi seyre sunuldu. Sinevizyon gösterisinin ardından açılış konuşmasını gerçekleştiren Gölbaşı Saadet Partisi İlçe Başkanı Ali Gülhan yerel seçimlerde belediyeyi kazanmayı planladıklarını bildirerek ‘’ Herkesin benimseyeceği bir adayla yola çıktık. Netice itibari ile Bilal Apaydın bu göreve katıldı. ‘’ diyerek gerekli görüşmelerin yapıldığını ve bu yolda adım atmış isimlerinde gayretle çalışacağını bildirdi. ‘’Kazanacağımıza inanıyoruz’’ dedi.

Bizim Hasedimizde Yok Kasetimizde Yok

Ankara Saadet Partisi İl Başkanı Hacı Abdullahoğlu ise yapmış olduğu konuşmasında ‘’ asla vazgeçemeyecek bir iddiamız var. Mevki, makam, şan, şöhret diye bir hesabımız yok. Bizim hasedimiz de yok kasetimizde yok. Bizim hesabımız var hesapsız değiliz ama kinle hesabımız yok ulvi hesabımız var. ‘’ diyerek yerel seçimlerin hayırlara vesile olmasını diledi.

Rüşveti Alanda Verende Melundur

Hüseyin Hacı Abdullahoğlu’nun  konuşmalarının ardından  Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Bilal Apaydın ise yerini alarak Gölbaşı için yapılacak olan projeleri kısaca anlattı. Bu defa Gölbaşı kazanacak diyerek yapılacak olan hizmetlerde hakkaniyetin ve adaletin ön planda tutulacağı vurgusu yansırken Saadet Partisi olarak çaba sarf ettiklerinin altı çizildi. Apaydın konuşmasına başında helikopter kazası ile hayatını kaybeden şehitleri anarak başladı ve  ‘’ iştir kişinin aynası söze bakılmaz, Belediyecilik milli görüş ile tarih kazanmıştır.  Allahın izniyle bizlerde Gölbaşı’nda seçimleri alacağız. Mart ayı’nda kar değil güller açacak inşallah. O gün Rüşveti alanda verende melundur yazdıracağız. Bizim sevdamız birilerini mutlu etmek birileriyle hoş geçinmek değil bizim sevdamız Millete hizmet etmek ve bunun hesabını vermek ve mezarda da Allahın huzuruna haklı çıkmaktır.  Siz en iyilerine layıksınız’’ şeklinde konuştu ve projelerden bahsetti.

Sloganlar eşliğinde konuşmasını yapmak üzere yerini alan Saadet Partisi Genel Başkanı Prof Dr. Mustafa Kamalak ise ‘’ Bu toplantımızın hayırlara vesile olmasını Allah’tan niyaz ediyorum. Ben burada bütün teşkilat mensuplarımızı selamlıyorum. Büyüğüyle küçüğüyle yaşlısıyla genciyle eli öpülecek bir teşkilattır. Sizler gönül ehli inanmış insanlarsınız. Biz burada aynı zamanda İslam birliğinin tesisi için bir arada bulunmaktayız. Yolumuz önden gidenlerin yoludur. ‘’ şeklinde konuştu.

 

Aday Tanıtım Toplantısında Bilal Apaydın’ın hayatını anlatan bir sinevizyon gösteri seyre sunulurken toplantı sonunda birlik mesajı verildi.


Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2013, 16:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER