Aynı Tat Aynı Fiyat

Ziya Özkan'ın kaleminden Gölbaşı'ndaki en dolu yatırımın ayrıntıları

Aynı Tat Aynı Fiyat
Ziya Özkan Yazıyor... 

Son yıllarda Gölbaşı’na yapılmış en iyi yatırımlardan birisi olan Simit Sarayı sunduğu kalite hizmet anlayışını devam ettirebilen nadir firmalar arasında yer aldı.

 Aynı kaliteyi ve aynı tatları tekrar bulabileceğiniz simit Sarayı Gölbaşı’nda özellikle öğrencilerin uğrak mekânı haline geldi. Üniversite girişlerine yakın bir bölgede yer alan mekân herkese hitab edebilmesinin yanı sıra mekân içi ücretsiz wifi (internet)bağlantılarıyla da herkese kolaylık sağlıyor.

Öğle saatlerinde bir çok kurum ve kuruluşlarda çalışan personelin öğle yemeği ihtiyacını da karşılayabilmesi simit Sarayı’nın bilinmeyen bir başka özelliği olarak geçiyor. Simit Sarayı müşterilerini güler yüzlü personelleri ile karşılıyor. Eğitimli personellerin müşteriyi sıkmadan misafirliğe gelmiş gibi hissetmelerini sağlıyor. Her dakika taze ürünlerini üretebilen işletme, kalitenin sırrı tazelikte mesajını da veriyor.

Sıcak taze ürünlerin kokusu burnunuzda tüte dursun size misafirliğinizin tadını çıkartabileceğiniz her türlü konfor sağlanmaya çalışılmış. Gölbaşı’ndaki simit sarayı adeta birçok tabuyu da yıkıp geçiyor. Artık Gölbaşı’nda aileler rahatlıkla sabah kalvaltısı, öğle yemeği ya da çaylarını en iyi hizmeti uygun fiyatlara alabilme imkânına sahip. İşte Simit Sarayı her ayrı düşünülerek dizayn edilmiş ve her ince detay düşünülerek hizmete sunulmuş bir firma.

7’den 70’e herkese en iyi hizmet anlayışıyla çıkılan bu yolda Gölbaşı’nda yaşayan vatandaşlar bu hizmetten bir hayli memnunlar. Malum gündem yerel seçimler olunca Gölbaşı’nda siyaset kulisleri mekanlara taşınır. Bu dönem siyasetçilerin uğrak mekanı haline gelen Simit sarayı Gündüz öğrenciler, akşam siyasilerle dolup taşmaya devam ediyor.

Eğer hiç gitmediyseniz en yakın zamanda mutlaka gidin. Sizi karşılayacak olan simit sarayı ailesi, sizlere en sıcak, en taze, en uygun fiyatlı ürünleri en kaliteli hizmet anlayışı ile sunmak için çoktan hazır…

Saygılar...

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2013, 16:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER