Aktaş Güven Tazeledi

Gölbaşı Ardahan İli Derneği üyelerinin katılımıyla Genel Kurulunu yaptı… Ardahan İli Dernek Binasında yapılan genel kurulda Kurucu Başkan Yücel Aktaş oy birliğiyle yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Aktaş Güven Tazeledi
 

Aktaş Güven Tazeledi

Gölbaşı Ardahan İli Derneği üyelerinin katılımıyla Genel Kurulunu yaptı… Ardahan İli Dernek Binasında yapılan genel kurulda Kurucu Başkan Yücel Aktaş oy birliğiyle yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Genel Kurula Gölbaşı Ardahan İli Derneği Onursal Başkanı EFOR Makine Yönetim Kurulu Başkanı Ardahanlı İşadamı Kasım Yüksek de katılırken, Dernek başkanı Yücel Aktaş Ardahan İli Derneği’ne yaptığı maddi ve manevi katkılarından dolayı Yüksel’e teşekkür etti. Hemşehrileriyle imkan buldukça bir araya gelmekten büyük bir haz aldığının altını çizen Kasım Yüksel: “Yoğun iş programımdan fırsat buldukça, buraya gelmeyi ve sizlerle zaman geçirmeyi istiyorum. İnşallah fırsat buldukça bir araya geleceğiz.” Derken, derneğe katkıları ile ilgili olarak da “ Kasım Yüksel hayatta olduğu sürece desteğimiz devam edecek. Ben bunu hemşehrilerim için kendime bir görev olarak görüyorum. Sizlerin dernek çatısı altında bir araya gelmeniz, iyi gününüzü kötü gününüzü paylaşmanız çok önemli. Bu faaliyetlerinizin artarak devam edeceğine inanıyorum. Evet ben destek olmaya her zaman devam edeceğim, ancak burası hepimizin. Aidiyet duygusunu kazanabilmeniz için sizlerin de imkanlarınız ölçüsünde küçük de olsa derneğinize katkı yapmanızı öneririm. Ümit ediyorum ki, sizler böyle bir arada olduğunuz sürece daha da güçlenecek, dikkate alınacak ve gerek iş hayatınızda gerek sosyal hayatınızda daha iyi yerlere geleceksiniz” şeklinde konuştu.

Ardahanlı Öğrencilere Burs Verilecek

Divan Başkanlığı’nı Rasim Temur’un yaptığı genel kurulda, derneğin açılışından bu güne kadar yapılan faaliyetler ve harcamalar üyelere açıklanırken, dernek bütçesi de oy birliği ile kabul edildi.

Ardahanlıların oylarıyla yeniden Başkanlığı seçilen Yücel Aktaş kısa süre önce önemli fedakarlıklarla bir araya gelinerek açılan Ardahan İli Derneğinin kısa zamanda önemli başarılara imza attığına işaret ettiği konuşmasında üye sayısının her geçen gün arttığını, yapılan faaliyetlerle hemşehrilerinin hem memleket hasretlerini giderdiğini, hem de sosyal ve kamusal alanda Ardahanlıların saygınlıklarının arttığını ve eskiye oranla çok daha dikkate alınan, önemsenen bir konuma ulaştığını ifade etti. Genel kurulda oy birliğiyle yeniden dernek başkanı seçilerek güven tazeleyen Aktaş: “Genel kurulumuzun hemşehrilerimiz ve Gölbaşımız için hayırlı olmasını diliyorum. Gölbaşı’nda Ardahan İli Derneği olarak faaliyetlerimizi bundan sonra da artırarak devam ettireceğiz. Sosyal faaliyetlerimizin ardından şimdi de Ardahanlı üniversite öğrencilerimize eğitimleri süresince burs vermek üzere çalışmalarımızı başlattık. Dernekçilik zor bir iştir. Çalışmalarımızda olumlu işlerimiz kadar eksiklerimiz de olabilir. Sizler bizi eleştireceksiniz, fikrinizi paylaşacaksınız. Böylece daha iyiyi daha doğruyu bulacağız. Hepinize dernek yönetimimiz ve Ardahanlı hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum”  şeklinde konuştu.

Kaynak: Gölbaşı Gündem

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2013, 22:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER