5 yılda 8 kültür merkezi...

Gölbaşı Belediyesi’nin her mahalleye kültür merkezi projesi kapsamında Selametli Mahallesine yaptırılan 8. kültür merkezi 11 Ocak 2014 Cumartesi günü hizmete açılıyor.

5 yılda 8 kültür merkezi...


Gölbaşı Belediyesi’nin her mahalleye kültür merkezi projesi kapsamında Selametli Mahallesine yaptırdığı 8. kültür merkezi de hizmete açılıyor. Kültür merkezi, 11 Ocak 2014 Cumartesi günü saat 12.30’da törenle hizmete açılacak.

ÇOK YÖNLÜ HİZMET

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, hizmete açtıkları kültür merkezlerinin çok yönlü olarak hizmet verdiğini ifade etti. Her mahalleyi kültür merkezine kavuşturma hedefinde adım adım sona geldiklerini bildiren Başkan Odabaşı, şunları söyledi:

“Bir yandan yeni kültür merkezlerin temelini atarken tamamlananların da hizmete açılışını gerçekleştiriyoruz. Şimdi sıra Selametli Kültür Merkezi’ne geldi. İnşallah hep beraber kültür merkezinin açılışını yapacağız ve daha sonra birlikte yemek yiyeceğiz. Açılışını yapacağımız kültür merkezimiz Selametli hemşehrilerimize ve Gölbaşı’mıza hayırlı olsun.”

İki katlı olarak tasarlanan Selametli Kültür Merkezinde 750 metrekarelik kullanım alanı içerisinde iki çok amaçlı salon, bay-bayan wc, muhtarlık odası, ofisler, mutfak ve taş avlu gibi bölümler bulunuyor.

Editör Yorumu: Gölbaşı Belediyesi'nde 2009-2014 yılları arasında Başkanlık görevi yapan Yakup Odabaşı'nın 5 Yılda 8 Kültür merkezi açmasıyla ilgili gazetemizin mail adresine gelen haberi okuyunca şöyle bir düşündüm. Evet aslında taşra belediyelere göre güzel bir rakam bana göre çok ta gerekli olmayan kültür merkezlerinin sayısı. Bilmeyenler güzel iş yapmış adam hiç durmamış çalışmış diyebilirler ama bu konuda biz demeyiz. neden mi? Çünkü biz balık hafızalı insanlar değiliz. Unutmadık Geçen Dönem Nasır Haşlak Beyin 1 Günde  8 kültür merkezini açtığını. Hizmetmi kıyaslamamak en doğrusu olsa gerek. Bana göre Belediye Kültür müdürü iş yaptı desinler diye yapılmış bir haber. Size göre...?????

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2014, 13:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER