HASVAK'ta personele mobbing iddiası

Türkiye’de psikolojik tacizin (mobbing) en çok yaşandığı kurumlar Sağlık Bakanlığı olurken, buna bir örnekte HASVAK Devlet Hastanesi’nden geldi.

HASVAK'ta personele mobbing iddiası
 Türkiye’de psikolojik tacizin (mobbing) en çok yaşandığı kurumlar Sağlık Bakanlığı olurken, buna bir örnekte HASVAK Devlet Hastanesi’nden geldi.  Gölbaşı Hasvak Devlet Hastanesi yönetiminin bazı personellere mobbing uyguladığı öne sürüldü.

SKANDAL ÜZERİNE SKANDAL

Gölbaşı Havsak Devlet Hastanesi’nde yaşanan skandalların ardı arkası kesilmiyor. Kaymakam Şevket Cinbir’in habersiz denetimi sonrası faturayı, taşören firmanın temizlik elemanına kesen hastane yönetimi, bu seferde mobbing iddiaları ile gündemde.

PERSONELE  “DİLEKÇENİZİ ÇEKİN” BASKISI

Gölbaşı Hasvak Devlet Hastanesi’nin bazı bölümlerinde görev yapan personele psikolojik taciz uygulandığı öne sürülürken, hastane yönetiminin sağlık personeline verdikleri dilekçeleri geri almaları konusunda mobbing uygulandığı iddia edildi.  Yönetime dilekçe veren personellerin, yerlerinin değiştirileceği bilgisine ulaşılırken, sürekli yapılan keyfi yer değişimleri ise personeli huzursuz hale getirdi.

PERSONELE “BAKANLIK” YOLU GÖZÜKTÜ

Hastane personeli durumdan rahatsız olduklarını söylerken, yapılan mobbing nedeniyle baskı ortamında çalıştıklarını konuyla ilgili Sağlık Bakanlığı’na müracaat edeceklerini ifade ettiler.

13491.jpg

 

 

13375.jpg

Gölbaşı Son Gaste

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2013, 00:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER