Kazanmanın Şifresi

Ziya Özkan yazıyor

Kazanmanın Şifresi
 Ülke genelini saran seçim heyecanı Gölbaşı’nda da bir hayli hızlı ve atraksiyonlu geçiyor. Gölbaşı, Ak Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayının açıklanmasına kilitlenmiş durumda. Yaklaşık 1 aydır Gölbaşı’nda başka bir şey konuşulmuyor. Herkesin tek derdi Ak Parti’nin Belediye Başkan Adayı.  Ancak tek bir şey atlanıyor ki bana göre en önemli şey, konuşulması gereken, tartışılması gereken, önemsenmesi gereken bir konu var ki bana göre Başkan adayı kadar önem arz ediyor.

Tabii ki Meclis üyesi listeleri.

İşte tam da buradan yazıyorum.

 Listeyi doğru ve düzgün yapan seçimi alır.

 Listelerde yer alacak adayların özellikleri nasıl mı olmalı?

Teşkilatların düzenleyeceği meclis üyeleri listelerinde yer alacak isimler hem teknik anlamda dolu dolu olabilmeli ki meclisteki kalite artsın ve etkin olabilsin, hem de listede yer aldığında sırası ne olursa olsun sonuna kadar çalışabilecek partisine oy getirebilecek halkın nabzını tutabilecek isimler olsun.

Bu iki özelliğe sahip doğru isimleri bir araya toplayabilen Gölbaşılıların da oylarını rahatlıkla toplayabilecek ve seçimi alabilecektir.

 Adaya göre liste,

Hemşeriye göre liste,

Adamına göre liste devri bu dönem bitecek gibi gözüküyor.

Bu dönem Gölbaşı’nın kabuk değiştirme dönemi, bu dönem Gölbaşı’nın sınıf atlama dönemi, Bu dönem Gölbaşın adeta kaderi belli olacak. Gölbaşı’nın kaderi sizlerin elinde elinizi vicdanınıza koyun Gölbaşı’nı yönete bilebilecek vizyon sahibi beyin isimleri seçin ve seçimi kazanın…

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2013, 22:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER