Kimseye kapı kulluğu yapmadım

Fehmi Kandemir'den sert tepki geldi

Kimseye kapı kulluğu yapmadım

MHP Büyük Kurultayı'nda Koray Aydın'ı destekleyeceğini açıklayan Ankara İl Genel Meclisi MHP Meclis Grubu Başkanı ve Ankara Üst Kurul Delegesi Fehmi Kandemir SMS mesajıyla kongreye sayılı günler kala parti üst yönetimi tarafından İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekilliği görevinden alındığı öğrenilmişti.

ALLAH'TAN BAŞKA KİMSEYE KAPI KULLUĞU YAPMADIM

Kandemir konu ile ilgili bir yazılı açıklamada bulundu. Kandemir; " Allah'tan başka kimseye kapı kulluğu yapmadım, hiçbir beşeri makam için kimseye boyun eğmedim, doğru bildiklerimi hep söyledim ve söylemeye de devam edeceğim." dedi.

Yazılı açıklamasının devamında Kandemir; "Genel Başkan adayımız Koray Aydın'a destek verdiğim için telefon mesajıyla Ankara İl Genel Meclis MHP Grup Başkanlığı görevinden alındım. Ben 40 yıllık ülkücüyüm, hayatım boyunca çizgimde kırıklık olmamıştır.Allah'tan başka kimseye kapı kulluğu yapmadım, hiçbir beşeri makam için kimseye boyun eğmedim, doğru bildiklerimi hep söyledim ve söylemeye de devam edeceğim.Kongreye 3 gün kala beni görevden alanlar, Koray Aydın kongreyi 750-800 oyla aldıktan sonra acaba ne yapacaklardır? Delegeye baskı yapan il başkanları siyasi hayatlarını neye göre endekslemişlerdir?

4 Kasım'dan sonra bu partide olmayacaklar mıdır? Acaba yaptıkları bu haksız uygulamalar karşısında yüzleri hiç kızarmayacak mıdır? Bu ayıp ve bu utanç onlara ömür boyu yetecektir., bizim için de gurur vesilesi olacaktır. Çünkü biz MHP'nin ayaklar altında daha fazla sürünmesini değil, iktidar olmasını istiyoruz.Şu anda MHP iktidarına ülkücülerin değil, Türkiye'nin hatta dünyadaki bütün Türk ve Müslüman milletlerin ihtiyacı vardır. Bu da bu yönetimle değil, değişimle gerçekleşecektir.Delege olan tüm Ülküdaşlarıma sesleniyorum; onlara rahat olamaya ve dik durmaya davet ediyorum. " şeklinde ifadelere yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2012, 14:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER