Karaaslan'dan ard arda müjdeler

Gölbaşı Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan, basın mensupları ile bir araya gelerek Tulumtaş’ta yüksek kat izninin çıktığı 20 parsel ile ilgili olarak bazı açıklamalarda ve yapılan çalışmalardan bahsetti.

HABER: MERVE ŞAHİN

Gölbaşı Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan, basın mensupları ile bir araya gelerek Tulumtaş’ta yüksek kat izninin çıktığı 20 parsel ile ilgili olarak bazı açıklamalarda ve yapılan çalışmalardan bahsetti.
Açıklamalarına mahalleler ve muhtarlardan raporlar alarak; köy ve mahallelerde yapılan asfalt, kanalizasyon ve su çalışmalarından bahsederek başlayan Karaaslan, teşkilat çalışmaları kapsamı içerisinde Kadın Kolları ve Gençlik Kolları’da dahil olmak üzere üye sayısının 9005’ten 15.500’e çıkarıldığı başarıyı da katılımcılara aktardı.
ARD ARDA MÜJDELER
Osman Karaaslan, mahallelerde yapmış olduğu çalışmalarda stratejik olarak en önemli Haymana ve Konya Yolu’ndaki asfalt çalışmalarının devam ettiğini, Gerder ve Tohumlar arasındaki 13 km’lik yolun bağlantı yolunun tamamlanmak üzere olup, 10 gün içerisinde tamamlanacağını belirtti.
Bağiçi’nde bulunan 4 km.’lik yola başlanacağı bilgisini de veren Başkan Karaaslan, Gökçehöyük Hacımuratlı yolu arasının da tamamlandığını, Subaşı-Ücret arasındaki yolun tamamlanıp ulaşıma açıldığı bilgisini verirken, bağlantı yollarına 65 km. sıcak asfalt atıldığını da dile getirdi.
HAYMANA YOLU 3 ŞERİDE ÇIKIYOR
Açıklamaları esnasında Haymana Yolu’nun 3 şeride çıkacağını fakat Türk Hava Kurumu’nun Haymana Yolu üzerinde bulunan bölgesinin sıkıntı olduğunu ancak bununda mahkeme yolu ile sonuçlanarak projenin başlanacağını bildirdi.
ASFALT SIKINTISI KALMAYACAK
Osman Karaaslan mahalle muhtarlarından raporlar aldığını belirterek, “Hiçbir mahalle ve köyde asfalt sıkıntısı kalmayacak. Doğalgaz çalışmaları devam ederken ardından Tulumtaş bölgesine geçilecek. Mevcuttaki 7 köy çalışmaları tamamlandı. Gölbek asfaltı da bitmiş durumda. Gölbaşı’nın tüm köyleri mahalle olacak.
Biliniyor ki Gölbaşı’nda cephe sağlıklaştırma çalışmaları devam ediyor. Gölbaşı Belediyesi’ne ve maddi anlamda da büyük destek sağlayan Şehircilik-Çevre Bakanlığı’na teşekkür ederiz” dedi.
II. ANKET YOLDA
Geçtiğimiz günlerde viyadük yapımına karşı çıkan STK’lar ve partilerin karşı gelmelerini Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e aktardığını belirten Osman Karaaslan, “En büyük sıkıntımız olan E-90 karayolu üzerindeki sorun viyadük ile çözülecek. Başkan Melih Gökçek’te bu sorunun da yeni bir anket ile çözüme kavuşturulabileceğini belirttiğini söyledi.”
BÖLGE HASTANESİ MÜJDESİ KARAASLAN’DAN
Gölbaşı’na büyük bir bölge hastanesinin yapılacağı müjdesini veren Karaaslan, “2012 yılı bitmeden adımlarını atacağız” dedi.
Geçtiğimiz günlerde Odabaşı’nın ‘Hastane müjdesini biz vereceğiz’ sözü de basın mensupları tarafından Karaaslan’a hatırlatılırken, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan’da esprili bir yanıt vererek, “Demek ki onların ki de belediye hastanesidir” dedi.
25 ADET YENİ OTOBÜS
Karaaslan açıklmalarının ardından Pazartesi gününden itibaren 25 adet yeni otobüsünde Gölbaşı'nda hizmete başlayacağını vurguladı.
  

Gölbaşı Net Haber Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2012, 14:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER