Odabaşı ve ailesine hayırlı olsun

Karaaslan "Allah daha çok versin"

 AK Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan, Tulumtaş’ta yüksek kat izninin çıktığı 20 parsel ile ilgili olarak İlçe Teşkilatında bir açıklama yaptı. Daha önce Gölbaşı Belediyesi’nin Tulumtaş’taki 20 parselle ilgili Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nın kendi akrabalarına yönelik özel bir çalışma yaptığı yönündeki iddialarını yineleyen Karaaaslan, hazırlattığı harita üzerinden bu parsel sahiplerinin yerlerini gösterdi.

Karaaslan Belediye tarafından gönderilen yaklaşık 18-20 tanesinin Odabaşı ve Yanık sülalelerine kayıtlı parseller olduğunu ifade etti.

Karaaslan bu parsellerle ilgili kimseye iftira atmadıklarını belirterek, ‘bu bölgenin tamamı ile ilgili meclis kararı çıkıyor ama ilk önce bu 20-22 tane parsel neden gönderiliyor biz buna bakıyoruz” şeklinde konuştu.

Bu bölgenin ve diğer bölgelerin de bu imkanlardan yararlanması gerektiğine vurgu yapan Karaaslan, ‘Tüm vatandaşlarımızın da bu haklardan yararlanmasını belediyeden beklerdik” dedi.

İlk etapta istenen 22 parsellerin ‘Akifer sahası içinde kalmamaktadır’ şeklinde cevabı geliyor. Osman Karaaaslan Şubat ayında yaptıkları açıklamalardan önce 30’a yakın sonra da 150 yakın parselle ilgili yazının gönderildiğini belirtti.

Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ve ailesine ait olduğunu açıkladı 22 parselin emsal artırımı sebebi ile 15 inşaat izni aldığını ancak hemen bitişiğindeki arsanın tek kat izninde kaldığını açıklayan Karaaslan, Odabaşı’na hitaben “kendi nefsini düşünmeyip, tüm vatandaşları düşün” dedi.

Rakamlarla bilgi veren Karaaslan, yapılan bu uygulama sonrasında Odabaşı ve ailesi için ‘Allah daha çok versin’ diyerek “Versin de tüm vatandaşlarımıza versin” şeklinde konuştu.

Harita üzerinden açıklamalarına devam eden Karaaslan, konuyla ilgili imarın Pazartesi günü askıdan ineceğini belirterek, parsellerin kime ait olduğunu da açıkladı.

Yaptığı açıklamaların ardından gereken cevabı ise gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’ndan beklediğini belirten Karaaslan, diğer vatandaşlarından bu haklardan faydalanması için sonuna kadar destek vereceğini sözlerine ekledi.  

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2012, 14:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER