Karaaslan'la Basın mensupları arasında gerginlik...

Önce tansiyonu yükseltti, sonra durumu toparladı....

AK Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan, Tulumtaş’ta yüksek kat izninin çıktığı 20 parsel ile ilgili olarak İlçe Teşkilatında bir açıklama yaptı. Konuşmasının başında Ak Parti’nin yaptığı çalışmalardan bahseden Karaaslan, ‘Bazı Basın Mensupları’ diyerek yalan yanlış haber ve halkı yanlış bilgilendirdiği yönünde imada bulunması ortamı gerdi.

Açıklamaların ardından Gölbaşı Gazeteciler Birliği Başkanı Adnan Tan, Osman Karaaslan’a bu üslubu yakıştıramadığını belirtti. Karaaslan kendisine sorulan soruların ardından Yerel bir Gazeteciye ‘Gölbaşı Belediyesinin Avukatı da buradaymış’ yakıştırmasını yapması tansiyonu yükseltti.

Ortamın iyice gerilmesinin ardından ise AK Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan ‘Yanlış bir anlaşılma olduysa özür dilerim’ dedi.

‘Özür dilemek bir erdemdir’ sözünden yola çıkarak, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan’ın hatasını düzeltmesini ve özür dilemesini de takdirle karşıladığımızı belirtirken, Gölbaşı’nda zor şartlar altında görev yapan Basın mensuplarına karşı takınılan bu tarz üslupları doğru bulmuyor ve tekrarının yaşanmamasını temenni ediyoruz. 

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2012, 14:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER