Kaymakam Zengin'e duygusal veda

İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Daire Başkanlığı’na atanan Gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin için bir veda iftar yemeği düzenlendi.

Kaymakam Zengin'e duygusal veda

 İftar yemeğine Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Erkan Özçelik, Emniyet Müdürü Cafer Tozluoğlu, eski Belediye Başkanları, Eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Mustafa Bumin, eski Emniyet Müdürleri, eski Vali Galip Demirel, Belediye Meclis üyeleri, bürokratlar,Siyasi parti Başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, şehit ve gazi aileleri ile bir çok davetli katıldı.

BAŞKAN ODABAŞI’NDAN PLAKET

Düzenlenen yemekte Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Gölbaşı’na hizmetlerinden dolayı Kaymakam Raşit Zengin’e bir plaket takdim etti. Başkan Odabaşı yaptığı konuşmada 4 yılı aşkın bir süredir birlikte görev yaptığı Kaymakam Raşit Zengin’in, sempatikliği ve güler yüzüyle tam bir devlet ve halk adamı olduğunu ifade etti. Başkan Odabaşı, şunları söyledi:

“Sayın Kaymakamımız kurumlar arasında birleştirici kimliğiyle dikkat çekti. Tam  bir görev adamı olan sayın Zengin, görev yaptığı ilçeyi heyecanlandıran çalışkan bir devlet adamıdır. Yapmış olduğu hizmetlerden dolayı şahsım ve Gölbaşılı hemşehrilerim adına sonsuz teşekkür etmeyi bir borç biliyorum. Bundan sonraki meslek hayatında ve görevinde mutlu, sağlıklı ve başarılı olmasını diliyorum.”

YEMEĞE KATILANLARA TEŞEKKÜR

Bu arada Kaymakam Raşit Zengin de yaptığı konuşmasında; davete icap eden tüm konuklara teşekkür ederek şunları söyledi:

“25 Ağustos 2008 tarihinde Gölbaşı’nda başladığım görevime başka bir yerde devam edeceğim. Bu süre içersinde prensip olarak adalet duygusu içerisinde görev yapmaya çalıştım. Gölbaşı Belediyemizin hizmet noktasında çok büyük katkıları oldu. Gölbaşımıza katkıları olan herkese teşekkür ediyorum. Ben Gölbaşına hakkımı helal ediyorum, sizde bana hakkınızı helal edin.”

AİLEYE ANLAMLI TEŞEKKÜR

Zengin konuşmasının devamında zaman zaman gözyaşlarını tutamazken, “Bu topluluk beni ziyadesiyle duygulandırdı. Hep yanımda olan desteğini esirgemeyen eşime ve çocuklarıma teşekkür ediyorum alnımı hiç yere düşürmedi ve beni en iyi şekilde temsil ettiler. Gölbaşı’nda acı günlerim de oldu kayınpederimi, babamı ve ailemi kaybettim. O günlerde de yanımda oldunuz. Sevinçli günlerim de oldu çocuğum üniversiteyi kazandı. Onda da sevenlerimiz sevinçlerimi paylaştı. Bunlar sadece bir örnek acımı da sevincimi de paylaştınız. Ayrı ayrı teşekkür ederim” diyerek tesis sahibi Aykut Akalın’a da özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

 

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2013, 16:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER