Şansım 100 %

Necati Koçak: Seçimlerdeki şansım %100...

Şansım 100 %
  MHP’den Gölbaşı Belediye Başkan A.Adayı Necati Koçak, Gölbaşı basını ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

 

Koçak basın mensuplarının sorularına içtenlikle cevap verirken, seçimlerdeki şansını ise %100 olarak gördüğünü belirtti.

YERLİ-YABANCI DAVASINI YÜRÜTENLER BÖLÜCÜDÜR

 

Daha önce yapmış olduğu basın açıklamasındaki mevcut yönetim ile ilgili eleştirilerini yineleyen Koçak, Gölbaşı’nda ki yerli-yabancı anlayışını doğru bulmadığını ifade ederek, “Yerli-Yabancı davasını yürütenler bölücüdür” dedi.

ODABAŞI BAŞARILI AMA!

Koçak, mevcut başkan Yakup Odabaşı ve ekibinin 4 yıllık çalışmaları ile ilgili olarak başarılı bir yönetim sergilediğini ancak yapılanların yeterli olmadığını söyledi.

 

Gölbaşı’nın eksikliklerinden ve yapılması gerekenlerden bahseden Necati Koçak, Belediyeciliğin vizyon işi olduğunu söyleyerek, iyi bir ekip ve kadroyla bu göreve talip olduklarını belirtti.

 

100 % ŞANSLIYIM

 

MHP’nin Gölbaşı’ndan tek resmi aday adaylık başvurusunda bulunan ismin kendisi olduğuna vurgu yapan Koçak bu nedenle de ‘Seçimlerde şansını nasıl görüyorsunuz’ sorusuna  %100 diyerek cevap verdi.

YİNE ADAY OLURDUM

 

Mevcut Başkan Yakup Odabaşı’nın daha önceden aday adaylığını açıklamış olmasaydı bile adaylık başvurusunda bulunacağının altını çizen Koçak, gördükleri eksilik üzerine ‘Ben daha iyi yaparım’ düşüncesiyle bu yola çıktığını ifade etti. Yapmış olduğu istişarelerde de kendisinin adaylığı yönünde teveccüh aldığını kaydeden Koçak, bu teveccühlerin neticesinde Gölbaşı Belediye Başkanlığı görevine talip olduğunu belirtti. 

Gölbaşı Net Haber Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2013, 16:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER