Osman Karaaslan Başbakan'a verdiği sözü tuttu.

Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan 3. kez baba oldu.

Osman Karaaslan Başbakan'a verdiği sözü tuttu.
 Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan 3. kez baba oldu. Karaaslan bebek müjdesini sosyal paylaşım sitesi Facebook'tan verirken, bebeğe Ahmet Talha ismi verildi. 

Osman ve Serap Karaaslan  çiftinin bebekleri 07 Ağustos günü  dünyaya geldi. Doğan bebeğin erkek olduğu öğrenilirken, Osman ve Serap Karaaslan çifti çocuklarına “Ahmet Talha" ismini verdi.

Karaaslan daha önce Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem'in kızının düğününde, Başbakan Erdoğan'a "3.çocuk" sözü verirken, doğan bebekleri ile Serap ve Osman Karaaslan çifti bu sözlerini yerine getirmiş oldu.

2 SÖZÜNDEN BİRİNİ YERİNE GETİRDİ

Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Haliç Kongre Merkezi'nde ailesi ile birlikte fotoğraf çektirerek 3 çocuk sözü vermişti. Karaaslan son olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a  Gölbaşı ziyareti sırasında 'Gölbaşı Belediyesi'ni size hediye edeceğim' diyerek 2. sözünü vermişti. Erdoğan'ın 'En az 3 çocuk' sözünü yerine getiren Karaslan şimdi de diğer sözünü yerine getirmek için çalışmalarına başladı...



Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2013, 15:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER