Yeni sezon için ilk idman

Gölbaşı Belediyespor, yeni sezona şampiyonluk iddiasıyla başladı

Yeni sezon için ilk idman
 Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grupta mücadele edecek Gölbaşı Belediyespor, yeni sezon için sahaya indi. 14 takımın mücadele edeceği grupta hedefini ilk sezon olmasına rağmen şampiyonluk olarak belirleyen Gölbaşı Belediyespor’un Başkanı Ersin Pehlivan, iyi bir kadro kurduklarını ifade etti.

Gölbaşı Belediyespor’un sezon açılışına Başkan Ersin Pehlivan, yöneticiler ve futbolcular katıldı. Muhsin Yazıcıoğlu Tesislerinde biraraya gelen Gölbaşı Belediyesporlu futbolcular birbirleriyle ve yöneticilerle bayramlaştıktan sonra Teknik Direktör Yavuz Aksoy’un yönetiminde ilk çalışmalarına ısınma ve kondisyon idmanı ile başladılar. Teknik Direktör Aksoy, sezona en iyi şekilde hazırlanacaklarını belirterek hedeflerinin bir üst lig olduğunu söyledi.

BAŞKAN PEHLİVAN’IN AÇIKLAMASI

Takımının yeni sezon açılışına katılarak futbolcularıyla bayramlaşan Gölbaşı Belediyespor Başkanı Ersin Pehlivan, geride bıraktıkları sezonda BAL Ligine yükselme başarısı göstererek 29 yıllık özlemi sona erdirdiklerini ifade ederek şunları söyledi:

“Gölbaşı Belediyespor olarak iyi bir kadro oluşturduk ve yeni sezon için hazırlıklarımıza başladık. El birliğiyle sezon sonunda tüm Gölbaşılıları sevindirmek için var gücümüzle çalışacağız. Belediye Başkanımız sayın Yakup Odabaşı’nın bize verdiği büyük desteğe layık olacağız. Bu sezon sonunda hedefimiz Türkiye 3. Ligine yükselmek olacaktır. 14 takımın mücadele edeceği grubumuzda tüm rakiplerimizin korkulu rüyası olacağımıza inanıyorum.”

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2013, 16:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER