Bekarlığa veda etti

Gölbaşı Son Gaste Genel Yayın Yönetmeni ve Gölbaşı Gazeteciler Derneği Başkan Yardımcısı Özcan Aydoğdu ile Şenay Canlı muhteşem bir düğünle dünya evine girdi.

Bekarlığa veda etti

Gölbaşı’nın en aktif ve etkili gazetecisi Özcan Aydoğdu, Akalın düğün salonlarının yeni gözde mekanlarından Şato Bonbon'da düzenlenen düğün töreniyle bekârlığa veda ederek,  hayatının en önemli imzalarından birisini attı.

Gerçekleştirilen muhteşem bir düğünle hayatlarını birleştiren Özcan Aydoğdu ve Şenay Canlı çiftinin mutluluklarına siyasiler, bürokratlar, parti ilçe başkanları, birim müdürleri, STK temsilcileri, sevenleri, dostları ve birçok davetli de tanıklık etti.

Özcan ve Şenay çiftinin nikahını Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı kıyarken, çiftin nikah şahitliğini ise, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü Osman İyimaya, MEB Müşaviri Murat Bey Balta, Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Hakverdi Altuğ, Gölbaşı Gazeteciler Derneği Başkanı Adnan Tan, Gökhan Koçak yaptı.

Başkan Yakup Odabaşı iyi niyet dilekleri eşliğinde çiftin nikahını kıyarken, nikah cüzdanını ise nikah şahitleri gelin Şenay Aydoğdu’ya takdim etti.

Kıyılan nikâhın ardından davetliler bir bir çifte hayırlı olsun dileklerinde bulunurken, Özcan ve Şenay Aydoğdu çifti de dost ve sevenleri ile doyasıya eğlendi.

Gazeteci meslektaşlarının da hazır bulunduğu düğün töreninde çiftlerin heyecanları gözlerinden okundu. Bu mutlu günlerinin tadını doyasıya çıkaran Özcan ve Şenay çiftine meslektaşları da eşlik etti.

Gölbaşı Net Haber Gazetesi olarak Özcan Aydoğdu'ya ve eşi Şenay Canlı Aydoğdu'ya bir ömür boyu mutluluklar diliyor, her daim yüzlerinin gülmesini temenni ediyoruz.

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2013, 13:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER