GÖLBAŞI 2023’DE SAYILI TURİZM KENTLERİNDEN OLACAK..

Gölbaşı İlçesi Koruma Geliştirme ve Turizm Derneği (GÖL-DER) bu sefer Anadolu Ajancı Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Tek’i ziyaret etti.

GÖLBAŞI 2023’DE SAYILI TURİZM KENTLERİNDEN OLACAK..
      Gölbaşı İlçesi Koruma Geliştirme ve Turizm Derneği (GÖL-DER) bu sefer Anadolu Ajancı Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Tek’i ziyaret etti.   Gölbaşı’na basın alanında birçok katkısı olan Ahmet Tek’e  teşekkür edildi.  Ömercan, “Gölbaşı 2023 hedefinde Türkiye’de sayılı turizm kentleri arasına girecektir.” dedi.

      Göl-Der  Başkanı İsa Ömercan ile Komisyon Başkanları Hulusi Gürpınar, M.Halis Bozkurt ve M.Turhan Tuncay ile  AA Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Tek’i makamında ziyaret etti.

         Eskiden Gölbaşı’nda ikamet ettiğini belirten Ahmet Tek Gölbaşı’nın önemli bir doğal yaşam alanı olduğunu belirterek, “emekli olunca yine Gölbaşı’na yerleşeceğim. Gölbaşı Ankara’nın değil, Türkiye’nin önemli turizm kentlerinden birisi olabilir. Sizleri de basından takip ediyoruz, Gölbaşı’nın her türlü sorunuyla ilgileniyorsunuz,  Özellikle doğa konusunda birçok yaptırımlarınız bulunuyor.  Gölbaşı sizlerle şanslı olup, birçok bölge de böyle etkili çevre dernekleri bulunmuyor.”diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti anlattı.   

     Anadolu Ajansı’nın binasının eskiden sanat galerisi olması ve ziyaretçilerinde sanata ilgileri ve Ahmet Tek’in sanat düşkünlüğü tüm konuşmaları sanat üzerine yapılmasına da neden oldu.

     Gölbaşı Başkentin arka bahçesi diyerek, Gölbaşı’nın 2023 yılında Türkiye’nin sayılı turizm kenti olarak anılmasını hedeflediklerini belirten İsa Ömercan  ‘’ Sanatçılarımızı  Gölbaşı içinde tutmak için elimizden geleni yapacağız. Gölbaşı’nı sanat merkezi haline getirmek hedeflerimizden biridir.  Buradaki tüm arkadaşlarımız sanat aşığıdır kimi resim, kimi süsleme, kimi de kitap yazmış insanlarımız, hepsi de Gölbaşı’na gönüllü olarak hizmet ediyor.”dedi

    .Hulusi Gürpınar ikinci kitabı olan Sevgi Çiçeğinin Aşk Hikayesini anlattığı kitabını hediye etti.Gölbaşı’nda Mogan Bıçak’ın işletmecisi  M.Turhan Tuncay  el yapımı bıçağı takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2013, 12:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
FATMA FARAŞ
FATMA FARAŞ - 11 yıl Önce

neden olmasın olur tabi ki doğru aday desteklenirse buda olur.doğru aday gürsel akbaş turizmci ve vizyon sahibi.

SIRADAKİ HABER