Gölbaşı başarılı bir bürokratını daha kaybetti

Gölbaşı’nda yaklaşık 7 yıldır görevini başarılı bir şekilde yürüten ve Tapu Müdürlüğü’nü baştan aşağı yenileyen başarılı bürokrat Salih Yılmaz Kafadar’ın tayini çıktı.

Gölbaşı başarılı bir bürokratını daha kaybetti
 Gölbaşı’nda yaklaşık 7 yıldır görevini başarılı bir şekilde yürüten ve Tapu Müdürlüğü’nü baştan aşağı yenileyen başarılı bürokrat  Salih Yılmaz Kafadar’ın tayini çıktı.

Gölbaşı’ndaki 7 yıllık görev süresini tamamlaması nedeniyle rotasyona uğrayan Salih Yılmaz Kafadar, kendi isteğiyle İzmir’in Bahçeşehir Tapu Sicil Müdürlüğüne atanırken, Gölbaşı Tapu Müdürlüğü’ne ise Osmaniye ili Kadirli ilçesi Tapu Sicil Müdürü Tayyip Çelik atandı.

İLKLERİ BAŞARDI

Salih Yılmaz Kafadar görev yaptığı süre içerisinde bir çok başarılı ve örnek çalışmalara imza atarken, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek tapu müdürlüğü bünyesinde ilk kez  'kütüphane' ile 'çocuk oyun ve bebek bakım odası' oluşturmuştu.

GÖLBAŞILILAR ÜZÜLDÜ

Sosyal bir kimliğe sahip olan ve sürekli vatandaşla iç içe olan Salih Yılmaz Kafadar’ın Gölbaşı’ndan ayrılacak olması, Gölbaşılıları da üzdü. Gölbaşı Net Haber  olarak Salih Yılmaz Kafadar’a ilçemize yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür ederken, yeni görevinde başarılar dileriz.

Gölbaşı Son Gaste

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2013, 16:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER