Gölbaşı Şenliği için el ele

Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Gölbaşı'nda bulunan hemşeri dernekleri ile yemekli toplantıda biraraya geldi.

Gölbaşı Şenliği için el ele

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Gölbaşı'nda bulunan hemşeri dernekleri ile yemekte bir araya geldi. Toplantıda Gölbaşı'nın sorunları ve yaklaşan Uluslararası Gölbaşı Göller, Sevgiçiçeği ve Andezittaşı Şenliğinin konuşuldu.

Belediye başkanı Yakup Odabaşı yemekli toplantıda bir konuşma yaptı. Gölbaşı’nda oturan herkesin Gölbaşı ailesinin bir parçası olduğunu ifade eden Başkan Yakup Odabaşı, şöyle dedi:

“Bu ailenin ihtiyaçlarını karşılamak ve aileye hizmet etmek bizim vazifemizdir. Bizler seçilmiş olduğumuz günden beri vazifemizi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Siz hemşeri derneklerinden de bizlere yardımcı olmalarını, vatandaşın istek ve taleplerini bizlere daha kolay ve örgütlü bir şekilde ulaştırmasını bekliyoruz.”

ŞENLİĞE DESTEK VERDİLER

20-21-22 Eylül 2013 tarihlerinde yapılacak Gölbaşı Şenliği’nin ağırlıklı olarak konuşulduğu toplantıda hemşeri dernekleri temsilcileri gelenekselleşen şenliğe destek olmaktan ve şenliklere katılmaktan büyük memnuniyet duyacaklarını ifade ettiler. Şenliklerde hem eğlendiklerini hem de yöresel ürün ve kültürü paylaştıklarını ifade eden dernek temsilcileri, hemşehri dernekleri ile sık sık bir araya gelerek toplantılar yapan Başkan Yakup Odabaşı’na da teşekkür ettiler. Temsilciler, istek ve dertlerinin dinlenmesinden memnun olduklarını söylediler.

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2013, 12:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER