Sahil Park'ta TARİHİ KALABALIK

Gölbaşı Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel sünnet şöleni yaklaşık 20 bin kişinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Sahil Park'ta TARİHİ KALABALIK
Gölbaşı Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel sünnet şöleni yaklaşık 20 bin kişinin katılımı ile gerçekleştirildi. Sünnet edilen çocuklar, aileler ve Gölbaşılılar Atatürk Salih Parkı’nı hınca hınç doldurdular. Gölbaşı Belediyesi bu yıl da 200 çocuğu sünnet ettirirken düzenlenen eğlence programında sanatçı Hüseyin Kağıt, Ankara oyun havaları ile Gölbaşılıları ve sünnet olan çocuklarını coşturdu. Binlerce Gölbaşılı ve sünnet olan çocuklar, fotoğraf çektirmek için birbirleri ile yarışırken, sanatçı Hüseyin Kağıt'ın oyun havalarıyla doyasıya eğlendiler.

BİSİKLETLER BAŞKANDAN
Çocukların sünnet kıyafetleri Gölbaşı Belediyesi tarafından karşılanırken Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, 200 çocuğa birer bisiklet hediye etti. Bisiklete kavuşmanın sevincini yaşayan çocukları, Başkan Odabaşı, bisikletlerine kendi elleriyle bindirdi. 20 binin üzerinde vatandaşın hınca hınç doldurduğu Atatürk Salih Parkı’ndaki sünnet şöleninde bir konuşma yapan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, “Rahmet ve ihsan ayı olan Ramazan’ı hep birlikte idrak ediyoruz. Her gününü dolu dolu geçirdiğimiz bu mübarek ayda, kâh eğlendik, kâh dinlendik. Kâh heyecanlandık, kâh duygulandık. Bu ayın manevi iklimini hakkıyla teneffüs etmeye çalışırken, Gölbaşımızda Ramazan nostaljisini doya doya yaşadık. Bugün de 200 çocuğumuzun, hayatlarındaki önemli bir adımlarına ev sahipliği yapmak, gülücüklerine ortak olmak için, geleneksel sünnet şölenimizde bir araya geldik” dedi.


“GÜZELLEŞEN GÖLBAŞI ORTAK AKLIN ESERİ”

Başkan Yakup Odabaşı, Gölbaşı’nın günden güne geliştiğini ve güzelleştiğini ifade ederek şunları söyledi: “Bugün Gölbaşı, Başkentin incisi olduysa, Ankara’nın en çok tercih edilen ilçesi olduysa, bu hep birlikte ortaya koyduğumuz ortak aklın, birbirimize olan güvenin ve samimiyetin eseridir. Geleceğin şehrini birlikte kuruyoruz. Türkiye’nin parlayan yıldızı olacak, marka kent Gölbaşı’nı birlikte tesis ediyoruz. Bugün sünnet şölenlerine tanıklık ettiğimiz, 200 çocuğumuz gibi, on binlerce çocuğumuza, daha güzel, daha temiz, daha konforlu, daha gelişmiş ve daha yaşanabilir, bir Gölbaşı armağan etmek için durmaksızın çalışıyoruz. Biz her işimizi samimiyetle yaparken, en büyük enerji kaynağımız, Gölbaşılı hemşehrilerimizin duası ve desteği olmuştur. Bundan sonra da attığımız her adımda, güvencemiz önce Cenab-ı Allah sonra sizlerin desteği olacaktır. İyi niyet, samimiyet ve cesaretle hizmetlerimize devam edeceğiz. Sizlere hayatı kolaylaştırmak için, bütün imkânları seferber etmeye devam edeceğiz.” Sünnet şölenine Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, MHP MYK üyeleri İbrahim Çiftçi ve Mehmet Ali Tanrıverdi, MHP İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, Gölbaşı Belediye Meclis üyeleri ile binlerce Gölbaşılı katıldı.


Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2013, 16:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER