CHP'yi iktidara taşımaya adayız

CHP Gölbaşı İlçe Teşkilatı’nın 9. Olağan Kongresi’nde Başkan adayı olarak kürsüye çıkan Ercan Şimşek, sabırlı ve özverili çalışmalarla Gölbaşı’nda siyaset yaptıklarını belirtti.

HABER: ÇİĞDEM ŞİRİN

CHP Gölbaşı İlçe Teşkilatı’nın 9. Olağan Kongresi’nde Başkan adayı olarak kürsüye çıkan Ercan Şimşek, sabırlı ve özverili çalışmalarla Gölbaşı’nda siyaset yaptıklarını belirtti. “Gölbaşı ve Ankara’da çok da tanıdık olmayan yeni yüzlere çevrilen temkinli bakışlar, gördük ki kısa süre içerisinde yerini daha inançlı bakışlara çevirdi” diyen Şimşek, partilerinde köklü değişiklikler ve dinamik bir süreç yaşandığını kaydetti.
OYLARIMIZI ARTIRACAĞIZ
Şimşek konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bu değişiklikler sırasında da ilçe örgütümüz halkın ve üyelerin sesine kulak vererek, topladıkları bilgiler ışığında bu değişiklikleri cesaretle desteklemiş ya da tavır almıştır. Bu destek ve tavrın tabana dayanıyor olması örgütümüzü daha kararlı ve ne yaptığını bilen bir örgüt konumuna getirmiştir. Referandum oylamaların da olduğu gibi genel seçimlerde de sandık hâkimiyeti açısından hiçbir sıkıntı yaşamadık. Fakat tüm çabalarımıza rağmen Gölbaşı’nda oylarımızı %17’lerden sadece %21.5’a anca çıkarabildik. İtiraf etmeliyiz k, bu yetersiz kalmıştır. Ama hedefimiz eksikliklerimizi de gidererek öncelikle 2014 seçimlerinde oylarımızı %40’a çıkararak Gölbaşı Belediyesi’ni kazanmaktır” dedi.
TAKDİR TOPLADIK
Gölbaşı Belediye meclisinde de çok önemli işler yaptıklarını kaydeden Şimşek, “uygarlığın en önemli göstergesinin sağlıklı şehirleşme olduğunu bilerek hareket ettik. Belediyenin yapmış olduğu çalışmalara ve vermiş olduğu kararlara çevre duyarlığını, kamu yararını önde tutarak karşı çıktık veya destekledik. Mecliste sayımız az da olsa yönetimle koordineli çalışmanın sonucu olarak, ortaya koyduğumuz etkin muhalefet ve yapmış olduğumuz projelerle, çözümlerle tüm Gölbaşılıların takdirini topladık. Böylece nüfusu 100 bini aşan ve hızla artan Gölbaşı’nı CHP’nin en iyi şekilde yönetebileceğini göstermiş ve kanıtlamış olduk. Biz Gölbaşı’nda iktidara projelerimiz, siyasal bakışımız ve insanlarla olan ilişkilerimizle, kendimizi kanıtlayarak geleceğiz” dedi.
CHP’Yİ İKTİDARA TAŞIMAYA ADAYIZ
CHP olarak iktidar yolunda daha çok çalışmaları gerektiğinin altını çizen Şimşek, “Gölbaşı’nda insanlara kuracağımız samimi ilişkilerle, uzman kadrolarımızla projelere dayanan belediyecilik perspektifimizle hem Gölbaşı İlçe yönetimine hem de 2014 yılında Gölbaşı Belediyesi’ni CHP’ne kazandırmaya adayız” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2012, 13:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER