Nedim Şener canlı yayında konuştu - Video

Gazeteci Nedim Şener, CNN Türk'e konuştu.

Nedim Şener canlı yayında konuştu - Video

Oda TV davası yüzünden tutuklu yargılanan ve dün tahliye olan gazeteci Nedim Şener, cezaevinden çıkışının ardından ilk kez CNN Türk ekranlarında konuştu.

İŞTE İLK AÇIKLAMA

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

CNN Türk'te yayınlanan Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programına canlı yayında telefon bağlantısı kuran Nedim Şener, cezaevinde geçirdiği süreçten ve davadaki aşamalardan bahsetti.

Şener'e, mutlu olup olmadığı ve kendini nasıl hissettiği sorulduğunda Şener'in verdiği cevap Ahmet Hakan'ın duygulanmasına sebep oldu. Nedim Şener "İçeride arkadaşlarımız olunca insan sevinemiyor" diyerek hissettiklerini belirtti.

YİNE HRANT HABERİ YAPIP SİZİ ŞAŞIRTACAĞIM

Şener, 'ilk ne haberi yapacaksın?' sorusu karışısında, "Yine Hrant Dink haberi yapacağım ve sizi şaşırtacağım" derken, 'En çok neyi özledin?' sorusuna da, "Kızımı okula götürmeyi" yanıtı verdi ve o sırada araya giren eşi, "Hadi çocuk bekliyor" diyerek Şener'i yine açıklama yapacağı diğer basın ordusunun olduğu bölgeye yöneltti.

Şener burada da, "Asla yalan söylemedim, her zaman gerçeğin peşinde oldum ve bunu paylaştım. Böyle de devam edecek. Sizden ricam, Hrant Dink cinayetine karışanların yagılanması için elimizden geleni yapmamızdır. Beni önce yargıladılar sonra da hapise attılar ama başarılı olamadılar. Gerçek hapsedilmez" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2012, 10:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER