Anma programında davetiye krizi

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma törenine, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Aksoy davet edilmedi.

Anma programında davetiye krizi
HABER: MERVE ŞAHİN

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma törenine, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Aksoy davet edilmedi.
Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu programda Ak Parti ve CHP İlçe Başkanları hazır bulunurken, MHP İlçe Başkanı Mahmut Aksoy’un programa davet edilmeyerek, protokol sırasına göre çelenk sunma töreninde de isimlerinin okunmaması dikkatlerden kaçmadı.
Çiçeği burnunda İlçe Başkanı Mahmut Aksoy’un programa çağırılmayışı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile aralarında iletişim kopukluğu yaşandığı şeklinde yorumlandı.  Programa son anda katılan Mahmut Aksoy yapmış olduğu açıklamada,” Programa davet edilmedik. Herhangi bir davetiye de almadık. Anma programını tesadüfen telefon ile öğrendik ve son anda programa katıldık ” dedi.
MHP İlçe Başkanı Mahmut Aksoy kendilerine davetiye bırakılmaması nedeniyle programdan son anda haberlerinin olduğunu belirtti.  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kendilerine davetiye gönderilmediğini belirten Aksoy, kendisine davetiye ulaşmasa da son anda da olsa programa katıldı. Aksoy, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile bir iletişim kopukluğunun yaşandığını belirterek, "Parti olarak tarafımıza davetiye gelmedi. Programı bazı meclis üyeleri arkadaşlarımdan haber aldım ve tören alanına iştirak ettim. Bu tür karışıklıklar olabilir. Bir art niyet olduğunu düşünmüyorum. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hamit Saydam davetiye gönderdiklerini belirtti. Sanırım bir kopukluk yaşandı" şeklinde konuştu. Aksoy, çelenk sunma töreninin ardından TEK Sosyal Tesisleri Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi Toplantı Salonu’nda düzenlenen etkinliğe ise katılmadı.
Olayın daha sonrada tatlıya bağlandığını sözlerine ekleyen Mahmut Aksoy, Milli Eğitim yetkilileri ile görüşmesi sonrası davetiye gönderdiklerini ancak böyle bir davetiyenin kendisine ulaşmadığını da tekrar yineledi.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2012, 12:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER