Başkan Odabaşı’ndan siyasi partilere ziyaret

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, yerel seçimler öncesi siyasi partilerin ilçe başkanlıklarını ziyaretinde yaptığı açıklamada, “Gölbaşı için çalışan herkes bizim için kıymetlidir” dedi.

Başkan Odabaşı’ndan  siyasi partilere ziyaret
 Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, yerel seçimler öncesi siyasi partilerin ilçe başkanlıklarını ziyaretinde yaptığı açıklamada, “Gölbaşı için çalışan herkes bizim için kıymetlidir” dedi.

Gölbaşı Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan adayı Yakup Odabaşı, 30 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala, siyasi partilerin ilçe başkanlıklarını ziyaret ederek ilçe başkanları ve belediye başkan adaylarına başarılar diledi. Başkan Yakup Odabaşı, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Aksoy ve belediye meclis üyeleri ile birlikte; Ak Parti, Büyük Birlik Partisi ve Saadet Partisi’nin Gölbaşı ilçe başkanlıklarını ziyaret etti. CHP’nin programı nedeniyle ilçe başkanlığını ziyaret edemeyen Odabaşı, CHP ilçe başkanlığı ziyaretinin önümüzdeki günlerde yapılacağını açıkladı. İlçe başkanları ve belediye başkan adayları ile bir araya gelen Başkan Odabaşı, partilere seçim kampanyası çalışmalarında başarılar diledi.

“GÖLBAŞI İÇİN ÇALIŞAN HERKES KIYMETLİDİR”

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ve beraberindeki heyetin ilk ziyaret durağı, Ak Parti İlçe Başkanlığı oldu. Başkan Odabaşı’nı, İlçe Başkanı Osman Karaaslan ve Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Fatih Duruay karşıladı. Çok sayıda parti üyesinin de bulunduğu ziyaret sırasında Başkan Odabaşı, seçim çalışmalarında başarılar dilerken, “Gölbaşımız için çalışan her birey, her parti bizim için kıymetlidir. Dileriz bu seçim süreci ve seçimden sonrası Gölbaşımız için hayırlı olur. Bizleri ağırladığınız için teşekkür ederiz” dedi.

BBP İLÇE BAŞKANLIĞINI ZİYARET

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nın ziyaretinin ikinci durağı BBP İlçe Başkanlığı oldu. Ziyareti sırasında İlçe Başkanı Yaşar Tosun ve Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ahmet Yüce ile kucaklaşan Başkan Yakup Odabaşı, BBP üyesi vatandaşlarla da sohbet etti. Başkan Odabaşı, ilçe başkanı ve belediye başkan adayına seçim çalışmalarında başarılar dilerken BBP İlçe Başkanı Yaşar Tosun da, Başkan Odabaşı’na ziyaretinden ve hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

“GÖLBAŞIMIZ İÇİN HAYIRLISI OLSUN”

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nın BBP’den sonraki adresi, Saadet Partisi İlçe Başkanlığı oldu. İlçe Başkanı Ali Gülhan ve Belediye Başkan Adayı Bilal Apaydın ile biraraya gelen Başkan Odabaşı, çay içip sohbet etti. Başkan Odabaşı, “İnşallah önümüzdeki seçimlerden çıkacak olan sonuç, Gölbaşımız ve ülkemiz adına hayırlı bir sonuç olur” dedi.

Bu arada CHP İlçe Başkanlığı’nı CHP’nin programı olması nedeniyle ziyaret edemeyen Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, ziyaretini önümüzdeki günlerde yapacak.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2014, 18:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER