Öğrencilerden “Hayır Çarşısı”

“Paylaşım Noktası” Gölbaşılı miniklere örnek oldu

Öğrencilerden  “Hayır Çarşısı”
 Gölbaşı Şahin Sevim İlkokulu öğrencileri, Gölbaşı Belediyesi’nin Paylaşım Noktası projesini örnek alarak okullarında Hayır Çarşısı açtı.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nın hayata geçirdiği Paylaşım Noktası, Gölbaşılı küçük öğrencilere örnek oldu. Dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için kurulan Paylaşım Noktası’nı örnek alan Gölbaşı Şahin Sevim İlkokulu öğrencileri, okullarında “Hayır Çarşısı” kurdu. Minik öğrenciler, okullarını ziyarete gelen Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nın eşi Seher Odabaşı’na, “Projeyi, sizin sahipliğini yaptığınız Paylaşım Noktası’nı örnek alarak geliştirdik” dedi.

Yardıma muhtaç vatandaşların, ihtiyaçlarını kurdukları Hayır Çarşısı’ndan karşılayabileceklerini belirten minikler, projeleriyle ilgili olarak şunları söylediler:

“PAYLAŞIM NOKTASI’NI ÖRNEK ALDIK”

“Okuldaki öğrenci arkadaşlarımızla birlikte evlerimizde kullanmadığımız giyecek, yiyecek ve oyuncak benzeri eşyaları toplayarak, maddi durumu iyi olmayan insanlara dağıtıyoruz. Paylaşım Noktası’ndan örnek alarak oluşturduğumuz Hayır Çarşısı sayesinde alan el veren eli görmüyor ve ihtiyaç sahibi insanları rencide etmeden yardımlarına koşuyoruz.”

PAYLAŞIM NOKTASI’NDAN DESTEK

Seher Odabaşı ve Paylaşım Noktası sorumlusu Aysel Eser, Şahin Sevim İlkokulu’na yaptıkları ziyarette minik öğrencilerin Hayır Çarşısı’nı inceledi. Öğrencilerin bu projesini çok beğendiğini belirten Seher Odabaşı, “Gölbaşı Belediyesi’nin Paylaşım Noktası’nı örnek almaları bizi çok mutlu etti. Küçük yaşta böyle güzel bir sosyal projeye destek vermeleri bizim için gurur verici bir şey” diye konuştu. Seher Odabaşı, yaptığı konuşmada Hayır Çarşısı projesine Paylaşım Noktası olarak her zaman destek vereceklerini de belirtti.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2014, 10:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER