Az ama öz konuştu

Konuşmasında parti içi öz eleştirilerde bulunan Ökmen, ‘Düğün evinin defcisi, ölü evinin yasçısı olamazsak iktidar olamayız” diyerek, parti mensuplarına seslendi.

HABER: ÇİĞDEM ŞİRİN
CHP Örgütlenme ve Örgüt Yönetimleri Genel Başkan Yardımcısı Nihad Matkap'ın danışmanı Özgün Ökmen CHP Gölbaşı İlçe Teşkilatı’nın 9. Olağan Kongresi’nde birçok kesime ve siyasetçiye örnek olacak bir konuşma yaptı.
Konuşmasında parti içi öz eleştirilerde bulunan Ökmen, ‘Düğün evinin defcisi, ölü evinin yasçısı olamazsak iktidar olamayız” diyerek, parti mensuplarına seslendi.  Ökmen’in konuşması partililer tarafından beğeni topladı. Parti içi öz eleştirilerde bulunan Ökmen, konuşmasında ‘Biz inancımızı başımızın üzerinde siyaseti ayaklarımızın altında tutarız’ diyerek de CHP’ni eleştirilenlere göndermelerde bulundu. Ökmen konuşmasını şöyle sürdürdü:
DÜĞÜN EVİNİN DEFCİSİ, ÖLÜ EVİNİN YASCISI
“Eğer biz, CHP’liler olarak halkçılık politikası ekseninde halka dokunarak bir siyaset, oluşturamıyorsak olmaz. Hani düğün evinin bekçisi, ölü evinin yasçısı olacaktık. Yapabiliyor muyuz bunu? Yapamıyoruz. İşte bunu yaptığımız zaman biz iktidarız. Düğüne de gideceğiz, ölü evine de gideceğiz. İnancımız bizim başımızın üstünde, siyaset ayaklarımızın altındadır. İnancımızdan asla taviz vermeyiz. Bir beraber yaşayan bütün etnik yapılar kendisini ancak ve ancak CHP’nde özgür ve kişilikli bulabilir. Çünkü demokrasiyi biz temsil ediyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2012, 11:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER