Aramızda fark var...

CHP'li Atak: Aramızda fark var. Ben sol'dayım o sağ'da

 CHP’li Ercan Şimşek’in Belediye Başkanlığı adaylığı için ilçe başkanlığından istifa etmesinin ardından İlçe Başkanlığı görevine gelen Ümit Atak ilk defa basının karşısına geçti.

 Atak, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte parti binasında basın açıklaması yaparak, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

 CHP’nin yerel seçimlere güçlü bir şekilde hazırlandığını ifade eden Atak, daha önceki yılarda teşkilat içerisinde ki hatalarında bir daha tekrarlanmayacağının altını da çizdi.

 İlçe Başkanı Ümit Atak, Viyadük’ten, Haymana Yolu çalışmalarına ve Gölbaşı Belediyesi’nin Atatük Sahil Parkı girişine yaptırdığı üç hilal görünümlü amblemle ilgili de görüşlerini ifade etti.

 Birlik ve beraberlik içerisinde seçime gideceklerine vurgu yapan Atak, CHP’nin seçimde şansı olmayacağını düşünenlere de göndermede bulundu.

 Öte yandan İlçe Başkanı olmasının ardından MHP’li Meclis Üyesi Mehmet Atak ile olan akrabalığından dolayı ‘Bu bir Atak Operasyonudur’ yorumlarına da açıklık getirdi. 

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2013, 15:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
gölbaşılı
gölbaşılı - 11 yıl Önce

ümit bey,çok doğru ve dürüst bir kişisin,sakın ha belediye başkan adaylığında yanlış yapmayın,ercan bey gibi değerli bir kişi,partinizin daha ilerilere gitmesine yol açacaktır.tabiiki belediye meclis üyeliklerini söylememe gerek yok,belediye başkan aday adaylarının,meclis üyesi gösterilmesi yanılgısına sakın kapılmayın,bütün gölbaşılılar olarak gözümüz üzerinizde.

SIRADAKİ HABER