Aksoy'dan CHP'ye ziyaret

Aksoy'dan CHP'ye ziyaret

Aksoy'dan CHP'ye ziyaret
 İYİ Parti İlçe Başkanı ve Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Mahmut Aksoy CHP İlçe Örgütüne ziyarette bulundu.

Sabah saatlerinde CHP tarafından yapılan ‘Millet İttifakı’ açıklamasının ardından başlayan seçim startı akşam saatlerinde de İYİ Parti’nin CHP İlçe Örgütüne ziyareti ile son buldu.
İYİ Parti İlçe Başkanı Mehmet Öztürk, İYİ Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Mahmut Aksoy ve partililer CHP İlçe Örgütü’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

dsc_0613_320x214.jpg
CHP İlçe Başkanı İbrahim Karaca nazik ziyaretlerinden dolayı İYİ Partililere teşekkür ederek; “Bu yolda hep birlikte yürüyeceğimize, huzurlu, yaşanılabilir güzel bir Gölbaşı’na kavuşturacağımıza kimsenin şüphesi olmasın. Ortak akılla hem Ankara’yı hem Gölbaşı’nı yöneteceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. 31 Mart’tan sonra ‘Martın Sonu Bahar’dır diyeceğiz. Hem Ankara’da hem Gölbaşı’nda umarım güzel günler, iyi günler bizi bekliyor. Çıkılan bu yolda başarılar diliyorum” dedi.

dsc_0629_320x214.jpg

İYİ Parti İlçe Başkanı Mehmet Öztürk’te ziyarette şunları belirtti; “İnşallah Gölbaşı İYİ olacak. Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti beraber omuz omuza el birliği ile Gölbaşı’nı yöneteceğiz ve buna talibiz. Gölbaşı’nı yönetecek bütün kadrolar burada” dedi.

dsc_0635_320x214.jpg

Millet İttifakı Adayı Mahmut Aksoy ise yapmış olduğu konuşmada geçmişten gelen bir birlikteliğin olduğunu ifade ederek şunları dile getirdi;
“Geçmişten gelen zaten bir birlikteliğimiz var. Bunun sonucunda bizde kalmadan önce CHP Örgütünde ki arkadaşlarla da görüştük. Adayın bizden ya da CHP’den çıkmış olması önemli değil. Biz buradaki ve ülkede ki durumun farkındayız. Hem Ankara’yı hem Gölbaşı’nı nasıl alacaksak, nasıl uygun görülecekse biz ona hazırdık. Ortak bir yol çıktık. İnşallah başaracağız. Etle tırnak gibi bir arada olacağız. Bunun artık osu busu yok. Biz bir ittifakız artık. Bu birlikteliği de inşallah başarıya götüreceğiz. İki aylık süreci omuz omuza taşıyacağız. Martın sonu bahar olacak” dedi.  

dsc_0640_320x214.jpg

dsc_0646_320x214.jpg

dsc_0654_320x214.jpgdsc_0659_320x214.jpg

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2019, 20:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER