Mahmut Aksoy: Listede ithal aday olmayacak

Millet ittifakının ortak adayı Mahmut Aksoy yerel basınla kahvaltıda buluştu.

Mahmut Aksoy: Listede ithal aday olmayacak
 Millet ittifakının ortak adayı Mahmut Aksoy yerel basınla kahvaltıda buluştu.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Aksoy belediye meclis üyelerine ilişkin “Listemizde ithal aday olmayacak” dedi.

Mahmut Aksoy şu açıklamaları yaptı;

PROJELERİMİZ VAR

Klasik ve rutin belediyecilik hizmetlerinin daha iyisini, daha çoğunu yapacağız ve daha ucuza mal edeceğiz. Gölbaşı’mızı daha temiz, daha yeşil, daha aydınlık ve daha güzel yapacak, kadınlarımızın, yaşlıların, engellilerin hayatını kolaylaştıracak projelerimiz var.

EKONOMİYİ GELİŞTİRECEĞİZ

Gölbaşı’nı trafik karmaşasından kurtaracak, suçlardan ve kazalardan arındıracak projelerimiz var.

Ancak bana göre Gölbaşı’nın en önemli sorunu işsizlik,  pahalılık ve geçim sıkıntısıdır. Gölbaşı ekonomisini büyütmek, Gölbaşı’na ve Gölbaşılının cebine giren para miktarını artırmak ve iş imkânları yaratmak birinci görevim olacak.

KOPUKLUĞU GİDERECEĞİZ

Gölbaşı’nın hem çevresi ile hem de Ankara ile arasındaki kopukluğu gidereceğim.Gölbaşı’nın kaynakları ve bütçesini Gölbaşı ve Gölbaşılı için harcayacağım. Gölbaşı’nın parasının Gölbaşı’nda kalmasını sağlayacağım.

BELEDİYE BÜTÇESİYLE GÖSTERİŞ YAPMAYACAĞIZ

Gölbaşı’nda üretilen, satılan, bulunan ve yapılan hiçbir şeyi ve hizmeti dışarıdan aldırmayacağım.

Üniversite öğrencileriyle Gölbaşı arasındaki kopukluğu gidereceğim. Belediye bütçesiyle israf ve gösteriş yapmayacağım yaptırmayacağım.

KİMSENİN EKMEĞİYLE OYNANMAYACAK

Bu göl bize Allah’ın bir lütfudur. Buradan faydalanmak buranın ilçemize daha çok para bırakmasını sağlamamız gerekiyor, burayı cazibe merkezi haline getirecek projelerimiz var.

Belediye çalışanları kardeşlerim şundan emin olsun ben kimsenin ekmeğiyle oynamam. İkincisi, Belediye’de siyaset yapmam yaptırmam, belediyeyi partiden yönetmem, yönettirmem.

Hemşerilerimizin işlerini zorlaştırmayız, kolaylaştırırız.

BELEDİYEDE SİYASET OLMAYACAK

Bu bir genel seçim değil, hükümet meselesi, devlet meselesi, beka meselesi değil. Gölbaşı’nı kim iyi yönetir, onun seçimini yapıyoruz.Partisi için değil, Gölbaşı için çalışacak adaylara oy verirsek Gölbaşı kazanır.

HERKESİN BAŞKANI OLACAĞIM

Bana oy versin vermesin herkesin başkanı olacağım. Sağlıklı, varlıklı ve huzurlu bir Gölbaşı istiyorum.

Gölbaşı kazansın, Gölbaşılı kazansın istiyorum. Ankara’nın incisi Gölbaşı olsun istiyorum.

Daha temiz, daha yeşil ve daha güzel bir Gölbaşı istiyorum.

İŞ AŞ İÇİN HİZMET İÇİN ADAYIM

Gölbaşı’mızın sözü her yerde geçsin istiyorum.Gölbaşı’nda huzur, kardeşlik ve komşuluk olsun istiyorum. Küçülen ve içine kapanan değil, büyüyen ve zenginleşen bir Gölbaşı istiyorum.

Bunun için çalışacağım. Parti siyaseti değil, iş ve aş için, hizmet yapmak için adayım.

Ne yapacağımızı, ne zaman yapacağımızı, nasıl yapacağımızı biliyoruz. Ekibimiz ve projelerimiz hazır.

Bütün adaylara başarılar diliyorum. Temiz, dürüst centilmence bir yarış olsun istiyorum.

Seçimi kazanacağım, bir oy fazla alacağım diye gerginlik yaratmayıdoğru bulmuyorum. Seçimler bitecek ama komşuluk ve hemşerilik devam edecek, yarın hepimiz yüz yüze bakacağız.

Allah’ım Gölbaşı için hayırlısını nasip etsin.

BİRİM MÜDÜRLERİ GÖLBAŞI’NDA OTURACAK

Belediyenin gelirlerini artıracağını söyleyen Aksoy göreve gelmesi halinde makam araçlarının sayısının düşürüleceğini ifade ederken, birim müdürlerinin de Gölbaşı’nda oturacağını söyledi.

ÖĞRENCİLER GÖLBAŞI’NDA KALACAK

Gölbaşı’nda yaklaşık 20 bin Üniversite öğrencisi olduğuna dikkat çeken Aksoy “Öğrencilerin Gölbaşı’nda kalması için gerekli çalışmaları yapacağız. Kampüslerde belediyemiz bir bölüm açacak ve öğrencilerimizin sorunlarını dinleyecek.” Dedi.

LİSTEDE İTHAL ADAY KALMAYACAK

Listelere ilişkinde konuşan Aksoy ‘Listede ithal aday olacak mı?” sorusuna ise “Listemizde Gölbaşı’nı tanımayan bilmeyen ithal adaylar  olmayacak. Biz CHP ilçe başkanımızla birlikte akılcı bir liste oluşturacağız.” Dedi.

SİYASET DEĞİL BELEDİYECELİK YAPACAĞIZ

Aksoy listede Ak Partili de olacak mı sorusuna ise “ Biz hiç kimsenin siyasi ideolojisine bakmayacağız. Hep beraber yöneteceğiz.Biz siyasi parti yönetemeyeceğiz. Belediyecilik yapacağız.” diyerek meclis üyesi listelerinde Ak Partili isimlerin de olabileceği mesajını verdi.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2019, 14:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER