Çorumlular kararını verdi: Meclis üyesi adayımız Şükrü İnaltekin

Çorumlular kararını verdi: Meclis üyesi adayımız Şükrü İnaltekin

Çorumlular kararını verdi: Meclis üyesi adayımız Şükrü İnaltekin
 Cumhur ittifakı Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, Çorumlular tarafından düzenlenen yemekte Çorumlularla bir araya geldi. Mevlana lokantasında düzenlenen yemeğe  Şimşek’in yanı sıra MHP İlçe Başkanı Ersin Pehlivan ve  Ankara Lokantacılar Odası Başkanı Mehmet Aztekin çok sayıda Gölbaşılı esnaf ve yaklaşık 250 kadar Çorumlu vatandaş katıldı.

ŞÜKRÜ İNALTEKİN’E DESTEK TOPLANTISI

Çorumlular MHP’den Belediye Meclis üyesi aday adayı olan hemşerileri Şükrü İnaltekin’e destek verdi.

ÇORUMLULAR OLARAK BİR VE BERABERİZ

Çorumlu vatandaşlar adına konuşan Zeki Horoz , “Gölbaşında yaşayan Çorumlular olarak birlik ve beraberlik için bir aradayız. Bu gece yapmış olduğumuz yemeğe katılan Belediye başkan adayımız Ramazan Şimşek ve ilçe başkanımız Ersin Pehlivan’a hemşerilerim adına teşekkür ederim.

ÇORUMLULARDAN RAMAZAN ŞİMŞEK’E TAM DESTEK

Malumunuz önümüzde 31 mart yerel seçimleri vardır. Biz Çorumlular olarak güçlü  bir nüfusa sahibiz. Kararımız Cumhur ittifakı belediye başkan adayımız Ramazan Şimşek’tir. Ramazan Şimşek’in adaylığını sonuna kadar destekliyoruz.”

ŞÜKRÜ İNALTEKİN’İ LİSTEDE GÖRMEK İSTİYORUZ

Ramazan Başkanın gücüne güç katmak için yanında meclis üyesi olarak Şükrü İnaltekin’i görmekten gurur duyarız. Destek bizden tercih sizden.

GÖLBAŞI KÜÇÜK BİR TÜRKİYE TABLOSU

Belediye başkan adayı Ramazan Şimşek ise gecede yaptığı konuşmada Gölbaşı’nda 81 ilden vatandaşların yaşadığını ifade ederek “Gölbaşı bu bakımdan adeta küçük bir Türkiye tablosu gibi. Ülkemizin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine kadar değişik illerden gelen birçok vatandaşımız ikamet ediyor. Hemşerilerimizle 130 bin nüfuslu büyük bir aileyiz. Hepimiz biriz beraberiz” dedi.

İÇİNİZDEN GELEN KARDEŞİNİZİM

Gölbaşı’nın sorunlarına vakıf olduğunun altını çizen Şimşek “Ben içinizden gelen bir kardeşinizim. Yıllar boyudur Gölbaşı’nda siyaset yapan ve sorunlarına vakıf olan birisiyim. Sorunların çözümü için gerekli bilgi birikim ve deneyime de sahibiz. Teşkilatımızla stklarla vatandaşlarla birlikte sorunlarımızı birlikte çözüp Gölbaşı’nı daha yaşanabilir bir marka ilçe haline getirmek için gece gündüz çalışacağız.” Dedi.

BİRİZ BERABERİZ DESTEK İSTİYORUZ

MHP İlçe başkanı Ersin Pehlivan ise Çorumlu vatandaşlarla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek “Hepimiz biriz ve beraberiz. Biz Gölbaşı’nı hep birlikte yönetmeye ve gönül belediyeciliği yapmaya talibiz. Gölbaşı’nda Ramazan Şimşek’e Büyükşehir’de Cumhur ittifakının adayı Mehmet Özhaseki beyefendiye desteklerinizi bekliyoruz.” Dedi.

İNALTEKiN: RAMAZAN ŞİMŞEK’E DESTEĞİMİZ TAMDIR

MHP Belediye Meclis üyesi aday adayı Şükrü İnaltekin ise amaçlarının hizmet olduğunu ifade ederek, “Doğdumuz toprakları, geleneklerimizi unutmayacağız ancak doyduğumuz, yaşadığımız topraklara Gölbaşımıza da Ankaramıza’da de hep beraber sahip çıkacağız. Bu anlamda hizmet yarışına katkı sağlamak için davasına inandığımız parti olan MHP’den belediye meclis üyesi aday adayı oldum.  Hizmet yarışında Cumhur ittifakının adayı Ramazan Şimşek başkanımıza desteğimiz sonsuzdur.” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2019, 13:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER