Çocuklara tüketici bilinci aşılanıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, tüketici hakları konusunda toplumu bilinçlendirmeye yönelik önemli çalışmalara imza atıyor.

Çocuklara tüketici bilinci aşılanıyor

 Bilinçli tüketim alışkanlığının çocuk yaşlarda edinilmesi için sosyal projelere ağırlık veren Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ticaret Bakanlığı işbirliğinde Tüketici ve Tüketim”konulu ödüllü yarışma düzenliyor.

 

GELENEKSEL YARIŞMA

          Türkiye genelinde resmi ve özel okullarda öğrenim gören ortaokul 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerinin katılabileceği yarışma için son başvuru tarihi 15 Şubat 2019.

         Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü’nün //tuketici.ticaret.gov.tr/https://www.facebook.com/etuketici/ ve https://twitter.com/etuketiciadresinden de başvuru yapılabilecek.

 

TÜKETİM VE TÜKETİCİ FARKINDALIĞI

         Öğrenim çağındaki çocukların ve gençlerin sanatsal faaliyetlere katılımını artırarak, sanatsal çalışmalar yapmalarının önünü açacak yarışmada dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller de verilecek.

         Geçtiğimiz yıl Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’nın yarışmaya Ankara’dan katılan ve ödül alan öğrencilere ödül verdiği yarışmada; dizüstü bilgisayardan akıllı telefonlara ödüller dağıtılacak.

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2019, 00:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER