Ak Parti'de değerim bilinmedi

Ramazan Şimşek'ten istifa sonrası ilk açıklama...

 
AK Parti'den istifa eden Ramazan Şimşek seçim bürosunda yaptığı açıklamasında 'AK Parti'de değerim bilinmedi' dedi. 

Aldığı ani bir kararla Ak Parti'den istifa eden Ramazan Şimşek ilk açıklamasını yaptı. Seçim bürosunda kendisine destek veren isimlerle basın açıklamasında bulunan Şimşek bu zamana kadar AK Parti'ye vermiş olduğu hizmertlerden bahsederek suskunluğunu bozdu.
Daha önce AK Parti İlçe Başkanı iken ani bir değişiklikle görevden alınan Ramazan Şimşek, bu görev değişikliğine rağmen suskunluğunu korumuş ve her daim AK Parti'nin yanında olduğunu vurgulamıştı. 30 Mart Yerel seçimleri için AK Parti'den Belediye Başkan A.Adayı olan ancak burada da umduğunu bulamayarak aday gösterilmeyen Şimşek suskunluğunu bozdu. 

Şimşek kalabalık bir grupla yaptığı açıklamada 'AK Parti değerimi bilmedi' ifadelerini kullanarak yıllardır hizmet verdiği partisinden istifa ettiğini belirtti. Şimşek'e destek veren ve basın açıklamasında yanında bulunan isimler ise 'Seni MHP'de görmek istiyoruz' sloganları attı. 

Açıklamasında İlçe Başkanlığı yaptığı dönemde AK Parti ve Gölbaşı için hizmet ettiğine vurgu yapan Şimşek, bunca hizmete ve çalışmaya rağmen AK Parti'den gereken önem ve değeri bulamadığını söyledi. 

Şimşek ofisinde oldukça kalabalık bir grupla basın karşısına çıkarken şu açıklamaları yaptı:

Tabanın baskısı, ailenin baskısı ile yapılan yanlışlar doğrultusunda bugün itibari ile Ak Parti’de ki siyasi hayatımı bitiriyorum. Bu iş zor geliyor ama istenmeyen yerde durmanın da bir anlamı olduğunu zannetmiyorum. Bugüne kadar kimsenin arayıp sormaması, Gölbaşı ile ilgili şimdiye kadar bir şey sormaması, sonuçta biz de insanız duygusal yönlerimiz oluyor. Aranmadık, sorulmadık bundan sonra siyasi hayatımıza burada nokta koyuyoruz. Bundan sonra ki süreçte ne olur bilinmez.

İSTİFA ETTİRİLDİLER

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ramazan Şimşek, geçen dönem oy vermeyen kimler sorusu üzerine Şimşek, isim vermeyerek “ Onlar kendilerini biliyor, 2009 yerel seçimlerinden önce, seçimlere 15 gün kala ilçe başkanlığı dönemimde partimden istifa ettirilenler oldu. Neden istifa ettirildiler, kimler istifa ettirdi ve o insanlar şimdi nerdeler?

PARTİNİN ALEYHİNE ÇALIŞANLAR ŞİMDİ PARTİNİN BAŞINDA

2009’da partimizin aleyhine çalışanlar,partiye oy vermeyenler şu anda partinin başında ama partiye emek verenler partinin dışına itilmiş durumda.

KAPILAR ARKASINDA SİYASET YAPMADIK

Şimdiye kadar biz kapılar arkasında siyaset yapmadık tamamen objektif olduk.  2008 yılında ilçe başkanı olduğum zaman Gölbaşı’nın eksikliklerini ve yapılması gerekenleri tahmin edebiliyordum.  Gölbaşı’nın en derin meselelerini sorunlarını biliyordum. 2008 yılında ki süreç ile 2011 yılı sürecini ele aldığımız zaman neler yapılmış ?

KİMSE GÖLBAŞI’NIN MENFAATİ İÇİN BİRŞEY YAPMADI

Benden önce de AK Parti vardı, benden sonra da, ama görüyorum ki kimse Gölbaşı’nın menfaati için bir şey yapmadı.  2009 yerel seçimlerin de  Ak Parti’yi kaybettiren insanlar, parti aleyhinde çalışanlar şuanda parti içerisinde. Ama maalesef partiye maddi, manevi olarak çalışmış, partinin oyunu yükseltmiş olan insanlar dışarıdalar.

AK PARTİ’DE Kİ SİYASİ HAYATIMI NOKTALIYORUM

Partili olmayanlar, parti aleyhine çalışanlar demek ki daha değerli. Ben de ailemin görüşü ile bugünden itibaren Ak Parti’de ki siyasi hayatımı noktalıyorum.  

Başka bir partiye geçecek misiniz sorusu üzerine Şimşek; “Biz kapılı kapılar ardında siyaset yapmıyoruz, böyle bir gelişme olduğu zaman paylaşacağız.

TEKLİFLER VAR

Başka partiden çok büyük teklifler var, ama kendi partimiz de biz bunu göremedik. Biz şimdiye kadar pazarlık unsuru da olmadık açıklamasında bulunan Ramazan Şimşek, kendisine destek veren insanların hangi partiye giderse gitsin yanlarında olacaklarını belirttiler.

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2014, 23:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
Fatih
Fatih - 10 yıl Önce

çok geç alınmış bir karar. sayın başkanım hakkında hayırlısı olsun. sana yapılan yanlışları tüm gölbaşı biliyo. sen bu parti için fazla dürüstsün onun için bu dönemde dürüste rağbet etmiyorlar. bu dönemde gerek sen gerek yakup kurtoğlu gerek selim kaymak gerekse yücel aktaş hepinizi gökbaşı yakınen tanıyor partili ve düzgün kimliğinizi herkes biliyo. burda dürüste değer yoksa değer verilen yerde buluşmak dileğiyle

SIRADAKİ HABER