Ak Parti'de coşku tavan yaptı. Gümbür Gümbür Geliyoruz..

AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan İlçe binasında ikinci kez bir basın açıklaması yaparak Gölbaşı adayı ile ilgili resmi açıklamanın haftaya yapılacağını belirtti.

 AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan İlçe binasında ikinci kez bir basın açıklaması yaparak Gölbaşı adayı ile ilgili resmi açıklamanın haftaya yapılacağını belirtti.

GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ

Karaaslan konuşmasında ‘AK Parti gümbür gümbür geliyor’ mesajını vererek, “AK Parti Gölbaşı ilçe teşkilatında yaşanan coşku AK Parti’nin iktidara gelmesinin bir işaretidir. Yaklaşık birkaç saattir partimizin koridorları vatandaşlarımızla dolup taşıyor. Gölbaşı’nda hem partililerimiz hem de diğer siyasi partiler AK Parti’nin adayını bekliyorlardı.  Çünkü AK Parti’nin gücünü diğer siyasi partililer çok iyi biliyorlardı. İnşallah Gölbaşı’nda yaklaşık 75 gün sonra bir yerel seçim olacak. Bu heyecanı yaşayacağız ve 75 günün sonunda AK Parti’ye gönül vermiş hemşerilerimizle birlikte iktidara geleceğiz inşallah. Ben bu coşkuyu görüyorum. Biz gümbür gümbür geleceğiz. Çalmadık kapı bırakmayacağız. 75 günün sonunda bu coşkuyu heyecanı inşallah Gölbaşı Belediyesinin bahçesinde yaşayacağız.

RESMİ AÇIKLAMA TÖRENLE YAPILACAK

Kamuoyuna düşen belediye başkan adayları ile ilgili resmi açıklamayı genel başkanımız ve il başkanımızın talimatı gereği inşallah önümüzdeki günlerde bir programla yapacağız. Resmi olmamakla birlikte kamuoyuna Fatih Duruay ismi düşmüştür. Şuanda resmi olarak Fatih Duruay ismini açıklamıyoruz ama önümüzdeki hafta bir törenle açıklayacağız ve yolumuza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Gölbaşımız için hayırlı olsun dedi.

GÖLBAŞI YENİDEN AK BELEDİYECİLİKLE TANIŞACAK

Resmi olmamakla birlikte ismi açıklanan Fatih Duruay ise yaptığı konuşmada kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederek yapılacak olan resmi açıklamaya da herkesi beklediğini ifade etti. Duruay Gölbaşı’nın yeniden AK Parti belediyeciliği ile tanışacağına vurgu yaparak, Gölbaşı’nın çok daha ileriye gideceğine inandığını kaydetti.

AK PARTİ’DE COŞKU TAVAN YAPTI

Ak Parti İlçe teşkilatında yapılan açıklamada AK Parti koridorları partililerle doldu taştı. Haberi duyan AK Partililer ilçe binasına gelerek Duruay’a hayırlı olsun temennisinde bulundular. AK Partililer uzun süre Duruay’ı alkışlayarak bu sevinci hep birlikte yaşadılar ve İlçe Başkanı Osman Karaaslan’a da seçimi kazanmak için var güçleri ile çalışacaklarına dair söz verdiler.

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2014, 21:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER