Duruay'dan örnek davranış

DuruaySosyal Paylaşım sitesi üzerinden önemli bir uyarıda bulundu..

Duruay'dan örnek davranış
 30 Mart seçimlerine aylar kala Gölbaşı’nda da seçim yarışı hız kazandı. AK Parti’de ki aday belirsizliği birkaç gün önce resmi olmamakla birlikte netlik kazandı. Gölbaşı Belediye Başkan A.Adaylarından Fatih Duruay’ın aday olduğu ilçe başkanı Osman Karaaslan tarafından da teyit edildi. Ancak Karaaslan bu açıklamayı yaparken RESMİ OLMAMAKLA birlikte sözünün altını çizerek Duruay ile birlikte bir açıklama yaptı. Karaaslan yaptığı açıklamada Gölbaşı’nda 30 Mart seçimlerinde AK Parti’nin yeniden iktidar olacağını ifade ederek resmi açıklamanın ise birkaç gün içerisinde yapılacağını sözlerine ekledi.

DURUAY’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Resmi açıklama yapılmadan yapılan bu açıklama bazı kesimler tarafından diğer adayları ötekileştirmek olarak adlandırılırken Duruay ise Sosyal Paylaşım sitesi üzerinden önemli bir uyarıda bulundu. Duruay yaptığı açıklamada ‘ADAYLIK KONUSUNDA RESMİ AÇIKLAMA SALI GÜNÜ YAPILACAKTIR. RESMİ AÇIKLAMA YAPILANA KADAR ADAYLIK KONUSUNDA SOSYAL MEDYA UZERİNDEN PAYLAŞIM YAPILMAMASINI ÖNEMLE RİCA EDERİM” diyerek bu konuda ki hassasiyetini de ortaya koydu.

Adaylık ile ilgili geçtiğimiz günlerde ilçe binasında yapılan açıklamada da aynı duyarlılığı gösteren ve basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Duruay o gün de ‘Resmi açıklama olmadan bir şey söylemenin doğru olmayacağına vurgu yapmıştı. 

AK Parti’ye gönül vermiş isimler ise Partileri ve davaları için bu tür duyarlılığı tüm aday adaylarının ve parti mensuplarının da göstermesi gerektiği konusunda hemfikir.

 

Gölbaşı Net Haber Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2014, 13:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER