Gölbaşı seninle gurur duyuyor Murat Hoca…

AK Parti’nin en deneyimli ve en tecrübeli aday adaylarından Murat Bey Balta Duruay’ın adaylığı ile ilgili kendine yakışanı yaptı.

 AK Parti’nin en deneyimli ve en tecrübeli aday adaylarından Murat Bey Balta Duruay’ın adaylığı ile ilgili kendine yakışanı yaptı. Daha önce yayınlamış olduğu mesajla Aday adaylığı sürecinde  kendisine ilgi gösteren herkese teşekkür eden Bey Balta, Fatih Duruay’ı da tebrik etmişti.

İlçe binası önünde yapılan Duruay’ın adaylığının açıklandığı törende de aynı hassasiyeti gösteren Bey Balta, AK Partililer tarafından ‘Gölbaşı seninle gurur duyuyor Murat Hoca’ sloganları atılarak takdir edildi. Beybalta burada yapmış olduğu konuşmasında ‘biz biriz birlikte Gölbaşıyız’ diyerek, Fatih Duruay’a bundan sonraki yolculuğunda başarılar diledi. 

Ak Parti’den Belediye Başkan adayı adayı olan diğer isimler de vermiş oldukları mesajda birlik ve beraberlik zamanı olduğunun altını çizerek Duruay’a destek ve her zaman yanında olduklarına vurgu yaptılar. Aday adaylarının her biri göstermiş oldukları bu duyarlılıkla programa katılan AK Partililer tarafından takdir topladılar.  

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2014, 16:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER