Gölbaşı’nda engellileri sevindiren hizmet...

Gölbaşı Belediyesi, engelli vatandaşların akülü araçlarını şarj edebilecekleri bir şarj dolum istasyonu kurdu.

Gölbaşı’nda engellileri sevindiren hizmet...
 Gölbaşı Belediyesi, engelli vatandaşların akülü araçlarını şarj edebilecekleri bir şarj dolum istasyonu kurdu. Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, yerli imalat olan istasyonda aynı anda 5 kişinin araçlarını şarj edebileceklerini bildirdi.

 

Gölbaşı Belediyesi, engelli vatandaşların sosyal hayatını kolaylaştırma adına yeni bir hizmet daha sundu. Gölbaşı Belediyesi, engelli vatandaşların akülü araçlarını şarj edebilecekleri bir şarj dolum istasyonu kurdu. Yerli imalat olan istasyonda aynı anda 5 kişi araçlarını şarj edebilecek. Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, engelli vatandaşlara verdiği müjdeyi 2 ay gibi kısa bir sürede yerine getirdi.

Gölbaşı Belediyesi, kent merkezindeki Ankara Caddesi üzerinde “Engelli Araç Şarj İstasyonu” kurdu. 5 akülü aracın aynı anda şarj edilebileceği istasyondaki ilk şarj dolumuna Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı da katıldı.

YERLİ İMALAT ŞARJ DOLUM İSTASYONU

Yerli imalat olan ve kapalı bir alanda bulunan istasyonda engelli vatandaşlar araçlarının bir günlük şarjını 20-25 dakika içinde yapılabilecek. İlk şarj dolumunda engelli vatandaşlarla beraber olan Başkan Yakup Odabaşı, istasyondan yararlanabilmeleri için gereken kullanım kartını engelli vatandaşlara kendisi takdim etti.

BAŞKANA SELAM, YOLA DEVAM

Şarj dolum istasyonunun kısa bir sürede açılmasından duydukları mutluluğu belirten engelli vatandaşlar, Başkan Odabaşı’na teşekkür ederek şunları söyledi:

“Bu istasyon bizim için çok önemli. Başkanımızın müjdesini vermesinin üstünden daha iki ay geçmeden yapılması bizi çok mutlu etti. Çarşıda araçlarımızın şarjı bitince yolda kalıyorduk. Ama bu istasyon sayesinde artık araçlarımız yolda kalmayacak. Başkanımız Yakup Odabaşı’na bizler için yaptıklarına çok teşekkür ediyoruz.”

“ENGELLİLERİMİZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ”

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, engellilerin bütün engellerini aşmak için ellerinden gelen çalışmayı yaptıklarını belirterek “Parklarımızı, kaldırımlarımızı onların rahat ulaşım sağlayabilmeleri için düzenliyoruz. Açmış olduğumuz istasyon ile yine bu yöndeki çalışmalarımıza bir yenisini eklemiş olduk. Bu istasyonun engelli vatandaşlarımızın hepsine hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2014, 12:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER