Duruay: Gölbaşı Hepimizle gurur duyacak

Adaylığı kesinleşen ve resmi açıklama ile AK Parti’nin Gölbaşı’nda bayrağını taşıyacak olan Fatih Duruay da Gölbaşılılara seslenerek Gölbaşı’nın yeniden AK Parti belediyeciliği ile tanışacağını söyledi.

 Adaylığı kesinleşen ve resmi açıklama ile AK Parti’nin Gölbaşı’nda bayrağını taşıyacak olan Fatih Duruay da Gölbaşılılara seslenerek Gölbaşı’nın yeniden AK Parti belediyeciliği ile tanışacağını söyledi. ‘Gölbaşı seninle gurur duyuyor’ sloganları eşliğinde ilçe binası önünde bir konuşma yapan Duruay, ‘Biz de sizlerle gurur duyuyoruz’ diyerek, ‘5 sene sonrada Gölbaşı hepimizle gurur duyacak’ dedi.

Gölbaşı’nı marka şehir yapacaklarını ifade eden Duruay, “Aday adaylığı döneminde AK Parti’nin bölüneceğini, parçalanacağını söyleyen bazı çevreler buradaki durumu gördükten sonra herhalde utanıyorlardır ve belediyeden kaçmak için bahane arıyorlardır. Bizler sokak sokak çalışacağız, çalışacağız ve yine çalışacağız ve başaracağız. Biz burada kazandığımız sürece Gölbaşımız kazanacak, Ankaramız kazanacak, Türkiyemiz kazanacak. Biz birlikte Gölbaşıyız. Gölbaşı’nın ilerlemesi için, Gölbaşı’na yapılacak hizmetler için elle ele verdik. Burada hepimiz AK Partili olduk, kardeş olduk” şeklinde konuştu. Duruay’ın konuşmasının ardından tüm aday adayları el ele vererek birlik beraberlik mesajı verdiler.

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2014, 13:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER