Kariyer'ine kariyer kattı

Kariyer Restaurant Gölbaşı’nda 2. şubesini açıtı. Bahçelievler Mahallesi’nde 1000 metrekarelik ilk işletmenin ardından farklı bir konseptle Gaziosmanpaşa mahallesinde 2. Şubesini açan kariyer Catering görkemli bir açılışla hizmete girdi.

Kariyer'ine kariyer kattı
 Kariyer Restaurant Gölbaşı’nda 2. şubesini açıtı. Bahçelievler Mahallesi’nde 1000 metrekarelik ilk işletmenin ardından farklı bir konseptle Gaziosmanpaşa mahallesinde 2. Şubesini açan kariyer Catering görkemli bir açılışla hizmete girdi. 

Gölbaşı Gazi Osman Paşa Mahallesi bankalar caddesi üzerinde, Rıfat Küçükyılmaz'ın işletmeci olduğu, Kariyer Catering isimli işyerinin açılışını Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, meclis üyeleri ile İş adamı Hürriyet Ergezer ve vatandaşlar birlikte yaptı.

Yaklaşık 500 metrekare alanda 2 katlı bir işletme olarak açılan Kariyer Catering, kafe, restaurant, tabldot yemek, kahvaltı bölümü bulunuyor.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ile birlikte Belediye Meclis Üyeleri, Belediye eski Başkanı Erdal Eren İş adamları, çok sayıda esnaf ve vatandaşlar katıldı. 

YATIRIM İSTİHDAM DEMEKTİR
Belediye Başkanı Yakup Odabaşı açılışta yapmış olduğu konuşmada, Gölbaşı'nın kasaba görüntüsünden çıkan bir metropol ilçe olduğunu belirterek şunları söyledi.
“Gölbaşımız her geçen gün büyüyor, gelişiyor. Buna örnekte Kariyer Catering restaurantı örnek verebiliriz. Gölbaşının geçmişte kasaba görüntüsünden daha çok metropol bir ilçeye yakışır alanların bulunduğu lokantalar, alışveriş merkezlerinin olduğu bir ilçe konumuna geliyor. Tabi bu yatırım işidir, müteşebbis işidir. Cesaret ister, biz bu cesaretli kardeşlerimizi öncelikle kutluyoruz. Çünkü yatırım demek üretim demektir, yatırım demek istihdam demektir. Türkiye’nin de bence en çok bunlara ihtiyacı var. Diğer sorunları bir kenara bırakırsak, işsizlik sıkıntısının olduğu, üretime çok daha ihtiyaç olduğu bir dönemdeyiz. Bize düşen bu kardeşlerimizi tebrik etmek, onları teşvik etmek lazım. Allah bol kazançlar versin.” dedi.

ARTIK MARKAYIZ

İşletme Sahibi Rıfat Küçükyılmaz, yeni açılan işletmenin bölgedeki işletmelerin ihtiyaçlarını karşılayabileceği bir yer olmasına dikkat ettik. Kariyer artık bir marka oldu. Gölbaşılıların tercihi ve teveccühü bizleri cesaretlendirdi ve 2. şubemizi hizmete sunduk. İşletmemiz 24 saat hizmet verecektir. Gölbaşı’nın ihtiyaçlarını iyi analiz ederek açtığımız bu işletmemizde özellikle gece ve sabah çorbalarımız, sulu ve etli yemek çeşitlerimiz ağırlıklı olacaktır. Küçükyılmaz; Gölbaşılı vatandaşlarımızın kaliteli ve uygun fiyatla yemek yiyebileceklerini belirterek, “Yemek kültürünün her alanında hizmet veriyoruz. Bireysel hizmetler olmak üzere toplu yemekler ile kahvaltı da vereceğiz”dedi.





Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2014, 11:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER