Odabaşı seçim startını verdi

Başkan Yakup Odabaşı Tulumtaş’ta verdiği startın ardından seçim bürosunu da açarak, yerel seçim çalışmalarını başlattı.

Odabaşı seçim startını verdi
 Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, 30 Mart 2014 yerel seçim startını kendi mahallesi olan Tulumtaş’ta kurbanlar ve dualar eşliğinde vermişti.

Başkan Yakup Odabaşı Tulumtaş’ta verdiği startın ardından seçim bürosunu da açarak, yerel seçim çalışmalarını başlattı. Ankara Caddesi üzerinde hizmete açılan seçim bürosunun açılışına MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Mevlüt Karakaya, MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Yakup Odabaşı, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Aksoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gölbaşı Ülkü Ocağı Başkanı Melih Molla, Belediye Meclis Üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

“DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR”

Başkan Odabaşı’nın açılış konuşması ile başlayan açılış programında Odabaşı, vatandaşların destekleri ile birçok yol kat ettiklerini, bundan sonraki süreçte de destek ve duaları ile birçok başarıya imza atacaklarını belirterek, “Göreve geldiğimiz günden bugüne Gölbaşı’na, Gölbaşılılara iyi hizmet vermek için çalışıyoruz. Bizler hizmet için varız. Her mahallemize eşit hizmet sunarak, hiçbir vatandaşımızı mağdur etmemek için gece gündüz çalıştık, çalışmaya da devam ediyoruz. Kimseye peşkeş çekmedik. Herkese eşit hizmet verdik. Anlımızın akıyla 4,5 yıldır siz değerli Gölbaşı’nın güzel insanlarına hizmet ettik. Yine sizlerin desteği ve dualarıyla yeniden hizmete talip olduk. İnşallah önümüzdeki yeni dönemde daha güzel ve daha büyük projeleri yine sizlerin hizmetinize sunacağız. Vatandaşlarımızın destek ve dualarını alarak, imza attığımız birçok başarı ve projelerle Gölbaşı’nı cazibe merkezi haline getirerek, yine sizlerin desteği ile Gölbaşımızın çağdaş bir kent olma yolunda hızla gelişimini sağladık. Ne mutlu bize ki, 5 yıldır her yaptığımız işte sizlerin desteği ile onurlandık. Kıymetine paha biçilmez güzelliklere sahip olan Gölbaşımız ve Gölbaşılılar için durmadan çalıştık, daha da yapacak çok işimiz var” diyerek tüm katılımcılara teşekkür edip, seçim bürosunun hayırlı olmasını diledi.

“ANKARA’NIN GELİRİNDEN ANKARALI İSTİFADE EDECEK”

Odabaşı’nın ardından söz alan MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Mevlüt Karakaya ise vatandaşları selamlayarak, proje ve hizmetlerini aktardı. Büyükşehir Belediyesi’ni eleştirerek, göndermelerde de bulunan Karakaya, vatandaşa hiçbir yardımın kesilmeyeceğini de belirterek, “Değerli hemşehrilerim, MHP bir yıldır sahada ve alanda çalışıyor. Ankara'yı kuşattık, Allah'ın izniyle 30 Mart akşamı da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'yla çalışmalarımızı taçlandıracağız. Tüm hemşehrilerimiz, tüm Ankaralılar, tüm Gölbaşılılar ile birlikte Ankara Büyükşehir Belediyesi kapısını açacağız.

Bizim hedeflerimizden birisi, Ankara'nın gelirinden Ankaralı istifade edecek. Şimdiye kadar Ankaralı bu gelirden yeteri kadar istifade edemedi. Eğer etmiş olsaydı Ankaralı'nın her şeyden önce bir metrosu olurdu. Ankara’nın bu kadar zengin olmasına rağmen henüz metro bile yok. Allah’ın izniyle iktidara gelecek, Ankaralılar ile birlikte büyük başarılara imza atacağız. Beş yılda Ankara’nın çehresini değiştireceğiz.  MHP kadroları Gölbaşı ve Etimesgut Belediyesi’nde görüyoruz. Hem dürüst hem çalışkan belediyelerimiz. Ankara’yı da aldığımızda hep birlikte sizlerle beraber yöneteceğiz” diye konuştu.

Karakaya konuşmasının ardından tüm katılımcı ve destekçilere teşekkür ederken, seçim bürosunun da hayırlara vesile olmasını diledi.

Konuşmaların ardından seçim bürosunun kurdele kesimi dualar eşliğinde kesilirken, vatandaşlarda Başkan Yakup Odabaşı ile bir araya gelerek, çalışmalarında başarılar dilediler.


Kaynak: GÖL HABER BAŞKENT



Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2014, 00:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
mehmet demir
mehmet demir - 10 yıl Önce

aynen mhp kazanır diyorum ben çalışan insana oy verilir

SIRADAKİ HABER