Spor Kulübü mali krizde!...

Gölbaşı Belediyespor Kulübü’nün mali kriz içerisinde olduğu öğrenildi.

Spor Kulübü mali krizde!...
 Gölbaşı Belediye Spor Kulübü’nde sular durulacak gibi değil. Geçtiğimiz haftalarda Halter Branşı ile ilgili yapmış olduğumuz haber henüz tazeliğini korurken şimdi de Gölbaşı Belediyespor Kulübü’nün mali kriz içerisinde olduğu öğrenildi.

400 BİN TL BORÇ!

BAL’de başarısız bir sezon geçiren Gölbaşı Belediyespor 400 bin liraya yakın borçlu olduğu ortaya çıktı. Olağanüstü kongre kararı alan Gölbaşı Belediyespor ‘da hesap kitap işleri tamamlandı. Mali açıdan incelemeye alınan  kulübün kötü yönetilmesi nedeniyle 400 bin lira borçlu olduğu ortaya çıktı. 300 Bin liraya yakın futbolculara borç olduğu söylenen kulübün mali krizde olduğu tespit edildi.

 Seçimlerde 400 bin lira yardım dağıttığı söylenen Belediye eski başkanı Yakup Odabaşı  kulübü maddi açıdan sıkıntıya sokmasından kaynaklanan borçların birikmesi yeni yönetime büyük yük getirecek.

04 MAYIS 2014 OLAĞAN ÜSTÜ KONGRE

Borç batağında can çekişen Gölbaşı Belediyespor Kulübü 04 Mayıs 2014 saat 11:00 de Kapalı spor salonunda Olağanüstü kongre yapma kararı aldı.

PEHLİVAN İSTİFA EDECEK                                    

Gölbaşı Belediyespor Kulübü’nün başındaki isim olan Ersin Pehlivan Spor Kulübü Başkanlığından istifa etmeye hazırlanıyor. Ersin Pehlivan’ın yönetim kurulu üyeleriyle bir toplantı yaptığı ve toplantıdan yeni yönetimin önünü açmak için yönetimin topluca istifa kararı aldığı öne sürüldü.

YENİ BAŞKAN HAYATİ ÇAL

04 Mayıs 2014 de yapılacak olağan üstü kongrede  belediye eski meclis üyesi Hayati Çal’ın kulüp başkanı olarak tek  aday olması bekleniyor.  

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2014, 12:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER