Oğuzhan Yıldırımoğlu Sosyal Medya Hesabından Paylaştı

Oğuzhan Yıldırımoğlu Sosyal Medya Hesabından Paylaşımda Bulundu.

Oğuzhan Yıldırımoğlu Sosyal Medya Hesabından Paylaştı
 Oğuzhan Yıldırımoğlu Sosyal Medya Hesabından Paylaşımda Bulundu. 

Ülkücülüğün temel esaslarından olan ;
Lider-Teşkilat-Doktrin üçlemesine sonuna kadar bağlı olduğumuzu ve bağlı kalacağımızın bilinmesini isteriz !
Genel Başkan Yardımcımız sayın Prof.Dr. Mevlüt Karakaya’nın meclis üyeleri aday adayları ile yapılan istişare toplantısında, meclis üyeliği adayları arasında tercih yapılırken değerlendirmeye alacakları kriterleri üç başlıkta toplamış idi;
Liyakat-Diploma-Toplumsal Karşılık !
dolayısıyla sayın genel başkan yardımcımızın kriterlerine uygun görülen partimize yıllarca hizmet etmiş, eğitimli, toplumda tanınıp sevilen kişiler olarak listemizde yer alan meclis üyesi adaylarımızın tamamını kutluyor ve seçilmeleri için Bilge liderimiz sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin başkanlık referandumunda ve cumhurbaşkanlığı seçiminde verdiği karar için ne kadar mücadele ettiysek bugün de Cumhur ittifakı adayları olarak Ankara ‘da Ak parti adayı sn. Mehmet Özhaseki’yi ve Gölbaşı’nda Cumhur İttifakı adayımız olan sayın Ramazan Şimşek ‘in seçilmesi için gereken her türlü mücadeleyi vereceğimizin bilinmesini isteriz. 
Ortaokul yıllarından lise ve üniversite yılları da dahil olmak üzere Ülkü ocaklarının çeşitli kademelerinde görev almış bir ülkücü kardeşiniz olarak teşkilatımızın ve partimizin aldığı her kararın dün olduğu gibi bugün de arkasında olacağımızın bilinmesini isteriz.
Oğuzhan Yıldırımoğlu

Oğuzhan Yıldırımoğlu'nun paylaşımı

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2019, 16:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER