Gölbaşı ittifakı sahada

Aksoy ve ekibine Cemal Gürsel’de sevgi seli

Gölbaşı ittifakı sahada

Millet İttifakı İYİ Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Mahmut Aksoy,  meclis üyesi adayları Gölbaşı Cemal Gürsel Caddesi’nde bulunan esnafları ziyaret etti. Esnaflardan büyük bir ilgi gören Aksoy, esnaflarla tek tek sohbet ederek 31 Mart yerel seçimleri için destek istedi.

 

Başkan Aksoy’a taleplerini ileten esnaf ve vatandaşlar, yaşadıkları sıkıntıların çözümü noktasında başkan Aksoy’dan söz aldı.

 

Cemal Gürsel Caddesi’ni canlandıracağız

Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Mahmut Aksoy, kendisinin de esnaf olduğunu ve sorunları bildiğini ifade ederek, “El ele verip, esnafımızın sıkıntılarını birlikte çözeceğiz. Cemal Gürsel Caddesi’ni canlandıracak, güzel bir görünüme kavuşturacağız. Siz bizlerle olduğunuz sürece, bu sorunları aşacak, daha huzurlu ve varlıklı bir ortama kavuşacağız” dedi.

 

Gölbaşı ittifakını kurduk.

 

Meclis üyesi adayları ile birlikte halkla kucaklaşan Aksoy, gördüğü ilgiden ve teveccühten dolayı vatandaşlara da teşekkür etti.

 

Vatandaşların meclis üyeliği listelerine ilişkin sorularına da yanıt veren İYİ Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Mahmut Aksoy, “Bizim listemiz Gölbaşı ittifakıdır.” İfadesini kullandı.

 

Listeler belirlenmeden önce “Gölbaşı’nı Gölbaşılılar yönetecek” diyerek, listeler ile ilgili ilk sinyalleri veren Aksoy, “Belediyede particilik değil hizmet yapılsın, belediyeye dışarıdan müdahale olmasın. Gölbaşı Gölbaşı’ndan yönetilsin diyerek yola çıktık. Meclis üyesi listemiz bunun işaretidir. Farklı siyasi partilerden arkadaşlarımız Gölbaşı’nın iyiliği için bir araya gelmişlerdir. Allah hepsinden razı olsun.” dedi. 

Bizim listemiz Gölbaşı ittifakıdır. 

“Bizim listemiz Gölbaşı İttifakıdır.” diyen Aksoy sözlerini şöyle sürdürdü:

Bizim listemiz temsil kabiliyeti olan bir listedir.  Siyasi deneyimi, belediyecilik deneyimi olan isimlerle gençlerin enerjisini ve kadınlarımızın gücünü bir araya getirdik. Bizim listemizde hemşerilerimizin bilmediği ve tanımadığı tek kişi yoktur. Gölbaşı’mızın dertlerini de dermanını da biliyoruz, projelerimiz hazır, güçlü bir ekip kurduk. Baharla birlikte Gölbaşı’nın çehresi ve kaderi değişecek. Gölbaşı’mızı Ankara’nın merkezi yapacağız. Ankara’nın nabzı Gölbaşı’nda atacak.” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2019, 20:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER