Odabaşı'ndan Muhtar ziyareti

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Seğmenler Mahallesi Muhtarı Halil İbrahim Aldemir’i makamında ziyaret etti.

Odabaşı'ndan Muhtar ziyareti
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Seğmenler Mahallesi Muhtarı Halil İbrahim Aldemir’i makamında ziyaret etti.
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nı muhtarlığında karşılayan Seğmenler Mahallesi Muhtarı Halil İbrahim Aldemir, Gölbaşı Belediyesi’nin hizmetlerinden çok memnun olduğunu belirtti.
Muhtarlar olarak kendilerine verilen önemi Başkan Odabaşı sayesinde anladıklarını söyleyen Aldemir, “Gölbaşı Belediyesi bize bir telefon kadar yakın. Mahallemizin her türlü isteğinde yanımızda oluyorlar. Gölbaşı Belediyesi’nin hizmetlerini çok beğeniyoruz” dedi.
Muhtar Aldemir, Seğmenler Mahallesine yapılan ağaçlandırma alanını da oldukça beğendiğini söyleyerek “Burası çok kötü ve kuru yamaç bir alandı. Belediyemizin ağaçlandırması sayesinde yeşil bir alana dönüştü. Geleceğe de güzel bir iz bırakıldı” diye konuştu.
Aldemir, Başkan Odabaşı’na mahallesinin eksiklerini ve ihtiyaçlarını da anlattı.
Başkan Odabaşı da ziyaretiyle ilgili olarak yaptığı kısa değerlendirmede şunları söyledi:
“Mahalle muhtarlarımızı zaman zaman ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretlerimizde onların eksikliklerini ve sıkıntıları konusunda bilgi alıyoruz. Seğmenler Mahallesi Muhtarımız Halil İbrahim Demir’i de ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundum. Mahallemizin ne ihtiyacı varsa kısa sürede tamamlanması için gerekli çalışmalar yapılacaktır.”
Başkan Odabaşı’nın Seğmenler Mahallesi Muhtarı Aldemir’i ziyaretine Belediye Meclis üyesi Nazım Kaşkatepe ve belediye birim müdürleri de katıldı.

Gölbaşı Belediyesi Basın Bürosu

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2012, 13:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER