Makam kapısı kapanmayacak!

Cumhur İttifakı MHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, 31 Mart mahalli seçimlerini kazanması halinde Gölbaşı’nı Gölbaşılılarla birlikte yönetecek.

Makam kapısı kapanmayacak!
 

Cumhur İttifakının MHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, bir olan değil birlik olan Gölbaşı için yola çıktıklarını bildirdi. Şimşek, 31 Mart’ta yapılacak mahalli seçimleri kazandıkları takdirde Gölbaşı’nı, Gölbaşılılarla birlikte yöneteceğini açıkladı.

Cumhur İttifakının MHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Merkez mahalleleri ve köyleri tek tek ziyaret eden Şimşek, her yerde birlik mesajları verirken, vatandaşlardan da büyük ilgi ve destek görüyor.

“BİR DEĞİL BİRLİK OLACAĞIZ”

Gölbaşılıların kendilerine gösterdiği büyük ilgi ve destekle ilgili olarak Başkan Adayı Ramazan Şimşek, şunları söyledi:

“Bir olan değil birlik olan Gölbaşı için yola çıktık. Geniş bir yüzölçümüne sahip ilçemizde her bir hemşehrimizin sesi olmayı hedefledik. Kapımız da gönlümüz de her zaman vatandaşlarımıza açık olacak. Başkanlık makamı, 140 bin Gölbaşılıya her daim açık olacak. İlçemizin güzel insanlarına şu çağrıyı yapıyorum. Kıymetli hemşehrilerimiz, seçildiğimiz takdirde Gölbaşı’nın yararına olacak proje ve düşüncelerini bizimle paylaşsınlar, gereğini yapalım.”

“DERSİMİZİ ÇALIŞTIK”

Cumhur İttifakının MHP Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, Gölbaşı’nın her bir mahallesinin ne sorunu var hepsini bildiğini de ifade ederek daha sonra şunları söyledi:

“Dersimizi çalıştık, tecrübemizi edindik. İlçemizin faydasına olacak sosyal projelerimizi de kısa bir süre içinde açıklayacağız. İnanıyorum ki, Gölbaşı’mızda çocuklarımızı güvenle büyütecek, emeklilerimize hoşça vakit geçirteceğiz. Elbette kadınlarımız da hak ettikleri değeri görecek. İlçemiz turizmi ile sanayisi ile tarım ve hayvancılığı ile sadece Ankara’nın değil, Avrupa’nın da cazibe merkezi olacaktır.”


Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2019, 11:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER