Mahmut Aksoy projelerini açıklıyor

Mahmut Aksoy projelerini açıklıyor

Mahmut Aksoy projelerini açıklıyor
 Gölbaşı için yapmak istediği projelerini tanıtmak amacıyla bir kitapçık ve videolar hazırlatan Millet İttifakı Gölbaşı adayı Mahmut Aksoy, 2 Mart 2019 Cumartesi günü Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde proje tanıtım toplantısı yapacak.

3 HEDEF 30 PROJE sloganıyla yapılacak tanıtım toplantısında sağlıklı, varlıklı ve huzurlu bir Gölbaşı ve bu üç hedefe ulaşmak için yapılacak 30 proje anlatılacak.

Cumartesi günü yapılacak olan tanıtım toplantısı ile ilgili olarak Millet ittifakı Gölbaşı Belediye Başkan adayı Mahmut Aksoy tanıtımını yapacağı 3 HEDEF 30 PROJE ile ilgili şu bilgileri verdi:

Sağlıklı Gölbaşı için, vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden daha kolay yararlanması, sağlıklarını korumak, hastalıkları önlemek için, denetime, temizliğe ve hijyene önem vererek, güvenli ve sağlıklı gıda yemelerini sağlamak için projeler var.

Varlıklı Gölbaşı için, ilçedeki iş imkânlarının artması, esnafın daha çok kazanması, yatırımcıların Gölbaşı’na çekilmesi yoluyla Gölbaşı ekonomisinin büyümesini sağlanacak. Üniversite öğrencilerini, çevre siteler ve Park Eymir sakinlerini, Ankaralıları, doğa sporları, su sporları ve fotoğrafçılık tutkunlarını Gölbaşı’na çekerek, Gölbaşı’nı Ankara’nın merkezi ve Mogan Gölünü de incisi yapacak projeler hazırlandı.

Huzurlu Gölbaşı için, trafik karmaşasına son vermek, güvenlik ve emniyet içinde yaşamak, suça ve suçluya zemin hazırlayan ortamları yok etmek amaçlanıyor.

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2019, 21:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER