Aksoy, “Kalkınan bir Gölbaşı inşaa etmeye geliyoruz”

Aksoy, “Kalkınan bir Gölbaşı inşaa etmeye geliyoruz”

Aksoy, “Kalkınan bir Gölbaşı inşaa etmeye geliyoruz”
 İYİ Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Mahmut Aksoy, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Mahalle mahalle, sokak sokak, köy köy ziyaretlerine devam eden Aksoy, halkla bir araya geliyor.

Gölbaşı Hükümet Caddesi’nde ki esnafları ziyaret eden Başkan Aksoy, Örencik Mahallesi ve Park Eymir Güven sitesi sakinleri ile buluştu.

Gölbaşılı’nın hakkını savunacağız

Projelerini vatandaşla paylaşan Aksoy, “Projelerimizin hepsi gerçekleştirebileceğimiz projeler. Bizim hayali, uçuk kaçık havada kalan projelerimiz yok. Biz hayali projeler de vaat etmiyoruz, gerçekleştireceklerimizi ve yapabileceklerimizi söylüyoruz. Gölbaşı’nda üretime öncelik vereceğiz. İsrafın önüne geçeceğiz. Gölbaşılı’nın hakkını savunacak, kimseye haksızlık etmeyeceğiz. Bize projeleri ile gelenler de oluyor. Bunları da değerlendireceğiz.

Gölbaşılı kültürünü oluşturacağız

Gölbaşı’nda maalesef bir Gölbaşılı kültürü yok. Biz bu kültürü oluşturacağız. Halkın bize verdiği yetkiyle belediyenin imkânlarını Gölbaşı için harcayacağız. Yani Gölbaşılı’nın hakkını Gölbaşılı’ya teslim edeceğiz. Herkesin sağlıklı, varlıklı, huzurlu ve mutlu yaşadığı kalkınan bir Gölbaşı’nı birlikte inşa edeceğiz.” dedi.

Ankara ve Gölbaşı İYİ Olacak

31 Mart’tan sonra Ankara’nın ve Gölbaşı’nın İYİ olacağını dile getiren Aksoy, yaptığı ziyaretlerde halkın ilgisinden ve desteğinden çok memnun kaldığını da sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2019, 12:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER