Kayra Pırlanta Konutları göz doldurdu

Kayra Pırlanta Konutları göz doldurdu

Kayra Pırlanta Konutları göz doldurdu
 Kayra Pırlanta Konutları’nın örnek daire tanıtımı bugün yapıldı. Tanıtıma başta MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Aksoy ve Ülkü Ocakları Başkanı Burak Fındıkçı olmak üzere Gölbaşı’ndan çok sayıda tanınan isim katıldı. Daireyi gezenler inşaat bitiminde tamamlanacak olan hizmetler hakkında bilgi aldılar.

Kayra Pırlanta Konutları 4+1 olup spor salonu, sauna, fin hamamı, kapalı yüzme havuzu, kamelyalar gibi imkanları müşterilerine sunarken en çok beğenilen tarafı ise yaşam alanı ile birleştirilen mutfak oldu. 80 daireden oluşacak olan Kayra Pırlanta Konutları bir yıl içerisinde tamamlanarak müşterilerine sunulacak.

Kayra Holding sahibi Serkan Karagöz ise gazetemize yaptığı açıklamada Kayra Pırlanta Konutları için emeği geçenlere teşekkür ederek “Kayra Pırlanta Konutları, Gölbaşı ekonomisine değer katacak ve inşaat sektörüyle Gölbaşı’nın daha üst seviyeye çıkmasını sağlayacak bir projedir. Ayrıca Kayra Pırlanta Konutları, TOKİ ile TEK’in arasında bulunan bir noktadadır. Bu anlamda bölgeyi canlandıracak ve yaşam kalitesini arttıracaktır” dedi.

Konutlara ait projenin içeriği hakkında bilgi veren Karagöz “Konutlarımız 80 daire 3 bloktan oluşmaktadır. Yaşam alanı mutfakla birleşmiş bir proje sunmaktayız. Projemizin içerisinde kapalı yüzme havuzumuz, saunamız, spor merkezimiz bulunmaktadır. Yaklaşık bir 5 bin metre kare yeşil alanımız, bunun içinde mangal yerlerimiz ve spor sahalarımız bulunmaktadır.” diye konuştu.

Serkan Karagöz’ün küçük oğlu Erol Karagöz ise babasının yaptığı projeden daha iyisini yapacağını iddia ederek “Ben olsam duvarları ve evin içini siyah beyaz yapardım” yorumunda bulundu.

Daire tanıtımının ardından davetlilere yemek ikramı yapıldı ve dualar edilerek yatırımın Gölbaşı için hayırlı olması dileğinde bulunuldu.

IFrame

Kaynak: Aktif Haber Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2016, 23:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER