Park Eymirli canından bezdi

Park Eymirli canından bezdi

Park Eymirli canından bezdi
 Cumhuriyet Caddesi'nden Park Eymir Konutları'na giden ve çile yolu haline gelen Yedigöller Caddesi'ndeki doğalgaz ve elektrikle ilgili kazı çalışmaları vatandaşı canından bezdirdi.

Trafiğin yanı sıra süren kazı çalışmaları Park Eymir'linin sinirini bozdu. Park Eymir sakinleri trafiğinin düğüm noktaları çözülmeyi bekliyor. Nüfus ve araç sayısındaki artış nedeniyle her gün trafik çilesiyle mücadele eden sürücüler, ‘tek yön’ uygulamasının hayata geçirilmesini istiyor.

İHTİYACA ARTIK YANIT VERMİYOR

Beyşehir Gölü caddesi'nde yeni açılan işyerleri ve okullar nedeniyle caddenin artık ihtiyaca yanıt vermediğini savunan sürücüler, yetkililerin bir an önce bu soruna çözüm bulmasını istedi. Mevcut yola alternatif olarak Cumhuriyet caddesinin bulunduğunu ancak tercih edilen bir yol olmadığını söyleyen sürücüler "Bizim sorunlarımızla kim ilgilenecek sorusunu sormaya başladı.

İKİ ŞERİTLİ YOL, TEK ŞERİDE DÜŞÜYOR

30 bin kişilik nüfusu ile Gölbaşı'nın en yoğun bölgesi olan Park Eymir'e giden Beyşehir Gölü caddesinde trafik, sabah ve akşam saatlerinde adeta bir çile haline dönüşüyor. Özellikle akşam saatlerinde caddede bulunan işyerlerini önüne park eden araçlar hem sürücüleri tehlikeye atarken, hem de zaten iki şeritli olan yolu tek şeritli hale getiriyor. 

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2016, 02:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER